Jump to content

Moto Zajednica

Prvi motor

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Pozdrav, prvo da se predstavim. Zovem se Aleksandar,imam 15 godina.Motore sam zavoleo preko mog brata koji ima copera.. Za par meseca bi trebao da pazarim prvi motor, tj nije prvi ako racunamo onu kinesku motornu pilu.Moram sam da skupljam novac jer moji roditelji nisu simpatizeri motora. Posto mi je prvi motor, dvoumim se izmedju aprilie rx 50 i yamahe dt 50, mislim da ce mi to za pocetak biti dovoljno.Ali jos imam vremena da razmislim mozda neki drugi.. Zbog toga sam dosao na ovaj forum,jer znam da ovde ima puno iskusnih ljudi.Motor bi vozio offroad, ali i ovde po opstini.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK Nameless Riders, 106 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750s '06

Ne slažem se da moraš imati podršku roditelja. Ako ti se sviđaju motori i ako možeš sebi to da priuštiš samo napred bez obzira šta ko kaže, voziš za sebe a ne za druge. Naravno, podrška roditelja pogotovo u tvojim godinama bi bila više nego dobrodošla. A roditelje koji se protive motorisanju razumem potpuno, ali moraju i oni da razumeju svoju decu. Time što ti neće dati podršku mogu samo da ti naude.

Izbor ti je odličan za prvi offroad motor. Oba su OK za tebe pod uslovom da imaš odgovarajuće gabarite. Kod mene Aprilija ima blagu prednost. Možda možeš da pogledaš i Tomos CTX (ako ne planiraš da voziš sa dozvolom a kratak si sa novcem).

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

Samo pazi da se moze registrovati na AM kategoriju, koliko sam skontao u zadnje vreme proveravaju krajnju na tehnickom, pa da ti ne zavrsi motor na A kategoriji.

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Hyosung GTR 250

Pozdrav, prvo da se predstavim. Zovem se Aleksandar,imam 15 godina.Motore sam zavoleo preko mog brata koji ima copera.. Za par meseca bi trebao da pazarim prvi motor, tj nije prvi ako racunamo onu kinesku motornu pilu.Moram sam da skupljam novac jer moji roditelji nisu simpatizeri motora. Posto mi je prvi motor, dvoumim se izmedju aprilie rx 50 i yamahe dt 50, mislim da ce mi to za pocetak biti dovoljno.Ali jos imam vremena da razmislim mozda neki drugi.. Zbog toga sam dosao na ovaj forum,jer znam da ovde ima puno iskusnih ljudi.Motor bi vozio offroad, ali i ovde po opstini.

Hoces supermoto ili enduro varijante?

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

Podrzavam sto se sam boris za svoje strasti i ideje, ali svakako znaj da si ipak njihovo dete od 15 godina i moras razuemti njihovu brigu. Stoga, sve i da izguras svoje (u dobrim si godinama da krenes postepeno i bez zurbe sa kubikazama), imas OBAVEZU da opremom (barem kacigom) i voznjom roditeljima dokazes da si razuman i dorastao izazovu u koji se upustas bez njhove saglasnosti.

Sam izbor kategorije mi uliva nadu da sa dobre strane posmatras motociklizam.

Inace, sva 3 motora su ti super za pocetak. Licno sam sa 16 ili 17 sa apn6 presao na CTX i dan danas se tih dana secam sa osmehom na licu, vrlo veselo motorce.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja