aleksandardt 0 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prvo da se predstavim. Zovem se Aleksandar,imam 15 godina.Motore sam zavoleo preko mog brata koji ima copera.. Za par meseca bi trebao da pazarim prvi motor, tj nije prvi ako racunamo onu kinesku motornu pilu.Moram sam da skupljam novac jer moji roditelji nisu simpatizeri motora. Posto mi je prvi motor, dvoumim se izmedju aprilie rx 50 i yamahe dt 50, mislim da ce mi to za pocetak biti dovoljno.Ali jos imam vremena da razmislim mozda neki drugi.. Zbog toga sam dosao na ovaj forum,jer znam da ovde ima puno iskusnih ljudi.Motor bi vozio offroad, ali i ovde po opstini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 20, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sa 15 godina,prvo odobrovolji roditelje,moras imati njihovu podrsku.A motorini su ti ok za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Jun 20, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne slažem se da moraš imati podršku roditelja. Ako ti se sviđaju motori i ako možeš sebi to da priuštiš samo napred bez obzira šta ko kaže, voziš za sebe a ne za druge. Naravno, podrška roditelja pogotovo u tvojim godinama bi bila više nego dobrodošla. A roditelje koji se protive motorisanju razumem potpuno, ali moraju i oni da razumeju svoju decu. Time što ti neće dati podršku mogu samo da ti naude. Izbor ti je odličan za prvi offroad motor. Oba su OK za tebe pod uslovom da imaš odgovarajuće gabarite. Kod mene Aprilija ima blagu prednost. Možda možeš da pogledaš i Tomos CTX (ako ne planiraš da voziš sa dozvolom a kratak si sa novcem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandardt 0 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pogledacu i neki ctx..Hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazi da se moze registrovati na AM kategoriju, koliko sam skontao u zadnje vreme proveravaju krajnju na tehnickom, pa da ti ne zavrsi motor na A kategoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandardt 0 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Pancevu na tehnickom ne testiraju ni ispravnost kocnica, a kamoli sta drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prvo da se predstavim. Zovem se Aleksandar,imam 15 godina.Motore sam zavoleo preko mog brata koji ima copera.. Za par meseca bi trebao da pazarim prvi motor, tj nije prvi ako racunamo onu kinesku motornu pilu.Moram sam da skupljam novac jer moji roditelji nisu simpatizeri motora. Posto mi je prvi motor, dvoumim se izmedju aprilie rx 50 i yamahe dt 50, mislim da ce mi to za pocetak biti dovoljno.Ali jos imam vremena da razmislim mozda neki drugi.. Zbog toga sam dosao na ovaj forum,jer znam da ovde ima puno iskusnih ljudi.Motor bi vozio offroad, ali i ovde po opstini. Hoces supermoto ili enduro varijante? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandardt 0 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam sto se sam boris za svoje strasti i ideje, ali svakako znaj da si ipak njihovo dete od 15 godina i moras razuemti njihovu brigu. Stoga, sve i da izguras svoje (u dobrim si godinama da krenes postepeno i bez zurbe sa kubikazama), imas OBAVEZU da opremom (barem kacigom) i voznjom roditeljima dokazes da si razuman i dorastao izazovu u koji se upustas bez njhove saglasnosti. Sam izbor kategorije mi uliva nadu da sa dobre strane posmatras motociklizam. Inace, sva 3 motora su ti super za pocetak. Licno sam sa 16 ili 17 sa apn6 presao na CTX i dan danas se tih dana secam sa osmehom na licu, vrlo veselo motorce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Jun 24, 2013 Andragog, 4983 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kod roditelja je najvaznija finansijska podrska :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...