IceWave 2 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Falcon 49cc, 2T motor: Do skoro je palio bez problema, kad je hladan, bio je dovoljan alnaser a kad je zagrejan, gas do kraja i pali bez problema. Medjutim, ponestalo je ulja i vozio sam ga tako otprilike 50km. Problem je nastao prekjuce, kada je hladan - jedva upali. Nabijem gas, nabije obrtaje i posle 2 sekunde kao da gas nestane i motor se ugasi. Tako ga palim 4-5 puta dok se ne upali. Juce sam mu sipao ulje, iRide koje je oduvek korisceno (tako mi je rekao covek koji mi je prodao motor, samo to ulje je koristio) i mislio sam da ce to resiti problem ali problem jos uvek postoji. Kada je zagrejan - pali bez problema. Sta to moze biti? Covek mi rece da je stavio novu svecicu dan pre nego sto sam uzeo motor (kupio sam ga pre 6 dana) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan moz biti da neradi elektricni saug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Vozio si 2T masinu bezu ulja? Ako sam dobro razumeo,vozio si na cistom benzinu 50 km? To su velike greske koje se skupo placaju.Moje skromno misljenje je da ti treba dobar serviser koji ce zameniti sve sto je izgorelo.Mislim da nema potrebe traziti krivca loseg paljenja u svecici i sauhu.Na 2T agregatima te stvari ne smeju da se rade ni 200 m a kamo li 50km bez obzira koji je motor-skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Ne, pogresno sam se izrazio. Na tom skuteru, po recima bivseg vlasnika, lampica se pali kada ostane 300-400 dl tj rezerva i sa tim kaze moze da se vozi 150-200km jos. Kada sam dolio ulje, video sam da je unutra ostalo jos malo. Bio je bivsi vlasnik, rekao da mi je neko rastelovao ler gas. Oticicemo do majstora ovih dana pa javljam sta je bilo. Verujem da je tesko, gotovo nemoguce ustanoviti problem ovako samo prema mojim recima, mora to ipak da se pogleda. Hvala na odgovorima, javicu sta sam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...