stari roker 4320 Napisano Jun 24, 2013 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan "Ulaz za klubove iz Mas-a za sve dane 300 din Ulaz za ostale bajkere za sve dane 500 din Ulaz za pesake 250 din" Parkiram kod drugara motor, ustedim gorivo i ulaz. Ja na te skupove gde se dele ljudi na nas i ostale,domace i strane,patriote i izdajnike i slicno ne ulazim ni dzabe. Svejedno mi je u koju grupu organizator zeli da me svrsta. Idem samo tamo gde jedni nisu jednakiji od drugih. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala BJBikers Forumu na bilo kakvim informacijama u vezi MAS-ovog skupa, pošto na našem MAS sajtu nema nikakvih informacija, a sve teme u vezi skupa se brže bolje zaključavaju??? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ma neka ide ko gde hoće bitno da se vozi a pola ovih učesnika koji ovde demantuju imaju trenutno motor u najavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan miinja vidimo se u petak oko 14h kod Ceperka pa posle dole za KM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz za klubove iz Mas-a za sve dane 300 din Ulaz za ostale bajkere za sve dane 500 din Ulaz za pesake 250 din Koliko ja kontam ova cena za pesake je po danu a za bajkere za sve dane, ako nije nek me neko ispravi U pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko? Dajte neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da nije niko .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan mas u propas... hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko? Dajte neku sliku. Bio moj drugar, rece da je bilo 30-ak motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...