sargeras 554 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem neki od navedenih motora. Zamolio bih zainteresovane kolege da mi se jave preko PP. Do 3000e maksimum, dogovoricemo se za cenu, ljudi smo. P.S. Prednost za Yamahu Pozdrav! EDIT: Nazalost, nisam zainteresovan za stariji 650 model, samo Strada i Trail modeli, znaci od 2006. na ovamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 17, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Er6n mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam i o toj opciji, ali se bojim da mi nije prejak. Morao bih prvo da probam pa da vidim da li mi odgovara, nikada nisam ni seo na njega, iskreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre koju godinu sam iste motore gledao kao sto si naveo ...Posto svi imaju isti agregat 660ccm ne znam jesi li razmisljao i o XT-u?Samo predlazem nisam prodavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam i o njemu, ali koliko sam pratio cene, ni jedan mi se ne uklapa u budzet, a da je makar izdaleka pristojan. Rado bih ga vozio, inace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jun 18, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Pa pregledaj oglase, ima svasta nesto na tu temu... npr. http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1274309_Aprilia_Pegaso-Strada_2007_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, ta Aprilia je prodata, na nju sam se bas bio namerio. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala forumasima, moze lock! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 6, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kako lock? A slike? Daj bar reci sta si pazario na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pao Transalp 2006. od kolege sa foruma, okacicu koju sliku ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...