Archi 37 Napisano April 19, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno, ali kazem da uvek treba sesti prodavcu na glavu i smarati ga dokle god vam ne zamene ono sto mora da bude dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad kupujes novo garancija je ono zbog čega plaćaš duplo više nego neki mlad primerak sa predjenih 10% projektovane kilometraže. Kako stvari stoje u srbiji vise volim polovno ili čak novo bez garancije ali sa popustom. Bolje da popravljam sam nego da me neki tamo ljakse pravi budalom i tera da počinim delo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo za informaciju. Model GT 650, 2004 in 2005 godište, koji se prodavao u Sloveniji, skoro svi motori iz te serije imali su problem sa mašinom. Skoro svima je "zaribao" prednji cilindar i to posle 15000 pređenih kilometara. Kako znam: i sam sam bio vlasnik, in posle kvara okupili smo se na forumu in od uvoznika te znamke za Slovenijo zatražili (i dobili) rezervne delove bez obzira na garancijski rok, jer je zbog količine kvarova bilo jasno, da je problem u mašini, a ne u vlasnicima. Uvoznik još sada ime neke modele (nove) iz 2008, koje predaje za 3600€, ali nikako da jih proda. Suzuki SV ima slican problem ali oko 50,000 km, kod STROMA predje i kojih 10.000 vise... (manje konjica) U pitanju je lezaj klipnjace veci na radilici... Drugi cilindar normalno NEMA problema,.... Napominjem jer je agregat razvijen od tog, samo KVALITETNIJI materijali i zavrsna obrada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Samo za informaciju. Model GT 650, 2004 in 2005 godište, koji se prodavao u Sloveniji, skoro svi motori iz te serije imali su problem sa mašinom. Skoro svima je "zaribao" prednji cilindar i to posle 15000 pređenih kilometara. Kako znam: i sam sam bio vlasnik, in posle kvara okupili smo se na forumu in od uvoznika te znamke za Slovenijo zatražili (i dobili) rezervne delove bez obzira na garancijski rok, jer je zbog količine kvarova bilo jasno, da je problem u mašini, a ne u vlasnicima. Uvoznik još sada ime neke modele (nove) iz 2008, koje predaje za 3600€, ali nikako da jih proda. Kupiš taj za 3600 i odmah zameniš ležaj klipnjače, 200e i pobedio si!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu ovaj novi gt650r mi deluje lepo meni licno je lep motor ,mada sada ovi noviji modeli imaju i el.ubrizgavanje goriva i mnogo su bolje odradjeni ,polako ali sigurno ga dovode na pravi put a to je duzi vek trajanja i kvalitetnija obrada, posto nevozim vec par godina a imam u planu da kupim uskoro nesto mozda bi se i odlucio za hyosunga , neki ga hvale neki ga kude ali sam se nacitao da su ljudi uglavnom zadovoljni jebiga koliko para toliko muzike suzuki nov kosta oko 10 000 ovaj kosta skoro duplo manje mada ovaj hyosung ni nemoze da se poredi sa gixxerom ipak je to po meni jos pionir u moto industriji ,neznam ja sam ljubitelj novog da li bi uzeo polovni motor za te pare ili nov hyosung pa verovatno bi uzeo hyosung . A evo i zasto kao prvo nov je sa 0 km ja vise ne bi ga vozio kao suzuki za dve sezone 18 000km jer sam se u medjuvremenu ozenio dobio porodicu i motor bi mi koristio samo na krace relacije ili voznjice sve u svemu meni je lep motor za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Octobar 21, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam ženidbu! Vozićeš ti i dalje velike kilometraže jer će se i žena navući na motor. Ona kaže: bolje da voziš mene nego neku drugu. Prema tome pripremi pare za opremu x2 jer sve što treba tebi trebaće i ženi, a dete će pričuvati baba i deda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...