Whatever 83 Napisano Jun 15, 2013 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju letnje kozne rukavice Tourmaster Summer Elite 2, velicine XXL. Rukavice su potpuno nove. Porucio sam ih iz Amerike, ali posto su mi malo male, prodajem ih po originalnoj ceni, 40 EUR Ukoliko ste zainteresovani, javite mi na 064/8464114. Poruke sa foruma ne pratim bas redovno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan jesu li jos na prodaju i ako jesu gde mogu da se probaju????/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vidim ove rukavice i mislim da su odlicne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Jul 1, 2013 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan jesu li jos na prodaju i ako jesu gde mogu da se probaju????/ Da, jos uvek su na prodaju. Javi mi se na mob pa cemo se naci ako hoces da probas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Jul 3, 2013 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...