Jump to content

Moto Zajednica

Gume prednja - zadnja

Recommended Posts

• -+-, 1006 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Stariji motori koriste 16" 18" i sad naprimer zadnja je fabricki 110/90-18 teze se nalaze, istu dimenziju koriste tj 120/90-18 ali kao prednju koristi BMW K1200 i sta bi bilo kada bi ja tu (ovu ili neku drugu) gumu stavio pozadi na motor od 500cc i 60konja tj. ne sta bi bilo nego koliko je to bezbedno, brze se jede guma, posledice...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Imao ja isto tako prednju od nekog kruzera, montiranu pozadi, motor 500cc, 60ks, 180kg s punim rezervoarom. U powerslide je isao i trecom ako je asfalt malo vise izlizan, mada bila je i stara...

• motoras, 2486 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Imaš zadnje 18 u tim dimenzijama da kupiš, kako nema. Continental program na primer.

Motobox Novi Sad. Nadji broj,zovi,pitaj. Cene nisu bile paprene,a govorimo o novim gumama. Inace,sigurno postoji razlog zasto je prednja prednja,a zadnja zadnja,mada sam ja vise puta video da su ljudi montirali kako su imali i to se vozilo tako...

• Svrati ponekad, 483 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Ako ne izvlacis iz svog motora maximum, onda nema problema. Sve gume su testirane na opterecenja koja se retko srecu u praksi, tako da je i sigurnost na nivou. Moze da bude malo problema po kishi, sto zavisi od oblika sare. kad budes montirao(ako odlucis)nemoj da gledas strelicu, nego rukom provuci po gaznom delu, videces da u jednom smeru pravi vece opterecenje, to montiras da vuce napred i to je to. Pozz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja