haugh 66 Napisano Jun 14, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan jasa ja prvi vlasnik kupljena u francuskoj.. i samo je ja nosio.. hihihiii ako je to nekom bitno, stara je 5 godina osuvana. naravno nosena je .. cena 50 jura, svi kompletni protektori lakat rame ledja.. velcina je XL.. ja sam 190 sa 95 i dobra mi je..060 4 20 44 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Jul 18, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za neke bisage.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Octobar 20, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Octobar 20, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobra jakna imam je i ja vec 5 godina. Kao nova je, svaki sav na svom mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Octobar 25, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan ali bas tako, ja usao u koznu jaknu pa mi ova bas visak.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...