SVD 31 Napisano Jun 13, 2013 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niš Motocikl: FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F Prijavi odgovor kao problematičan Da kažem i ja par reči o sebi pošto tako ide red jelte.. Zovem se Dragiša i iz Niša sam (jeste bez zajebancije stvarno Dragiša iz Niša) prijatelji me zovu Gale. Imam 30 godina IT inž. po zanimanju. Od hobija basket i planinarenje rekreativno al slabo u zadnje vreme.. trenutno najvise online poker pošto mi je to +ev hobi Moto sport me je zanimao čini mi se oduvek, ali nikada nisam posedovao svoj motor. Zašto nisam, pa prvo bio je u mojoj porodici uvek neki koncenzus da je to sigurna karta u jednom pravcu, drugo toliko sam vazda bio blesav da je čak i meni dok sam bio mlađi bilo jasno da nije to za mene još. Prošle neke godine stiglo malo iz dupeta u glavu pa počnem aktivnije da razmišljam ponovo o motoru pre 3-4 godine. Tu medjutim nastupa finansiski momenat i evo 2013. ja još uvek nemam motor. Par puta zamalo da kupim jer sam imao tamam para za nešto što mi se posviđa, ali me odbije to taman jer nije motor samo jeftin motor da se kupi i teraj treba onda još toliko za dovođenja toga u red te za opremu i obuku. Ovaj forum čitam i redovno pratim odavno, a nisam se predstavljao jer motor nemam. Kad sam imao nešto korisno da doprinesem ili kažem nekome to sam radio preko PM. Čemu predstavljanje sada kad i dalje nemam motor? Nemam al' imam kacigu Jeste da se pohvalim kupio sam pre par dana kacigu reših tako da kupim nekim redom posle toga kad mogu i jaknu pa nisam siguran dal je sledece prioritetno pantalone ili kratke čizmice ali uzeću ovo drugo obavezno a pantalone može i nemora po nekom mom rezonovanju (mnogo mi grtke nekako te povrete skočnog zgloba, bolje butinu da oguliš) onda i tek onda polaganje (koje dok sam ja čekao poskupelo) pa - njegovo veličanstvo motor! Za prvi motor sam se sto puta predomislio šta bih hteo da bude, ali generalno neka linija je GS500, KLE500, Ninja250. Tri totalno različita motora znam, al sve to mi se jako svidja još je tu bilo (i ostalo) 5-6 drugih motora 250-500cc. Jedno vreme sam se nosio mišlju da krenem sa kinezom od 125cc al je to neko otpalo (što neznači da neće baš to da bude na kraju) zbog para, računam u 3 banke dovoljnu ću biti zreo da krenem sa ranije nabrojanim motorima te da nemoram da kupujem prodajem barem 4-5 godina (nikakav trgovac nisam, a šta god da uzmem znam da ću sve potrošno da izmenjam da bude 100% na mestu). I tako dosta je za predstavljanje valjda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 13, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Samo hrabro,a motor jr motor,koji god da uzmes...Kacigu si lepu odabrao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 106 Napisano Jun 13, 2013 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao druze. Samo polako, motora ce uvek biti tako da nigde ne zuri. Ako te zanima, kada prolazis kroz Aleksinac, ili ja dolazim u Nis, mozes videti, probati GS500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SVD 31 Napisano Jun 13, 2013 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niš Motocikl: FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...