doktor 4751 Napisano Mart 3, 2014 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki savet za nabavku foto-aparata za koriscenje u stomatoloskoj ordinaciji. Koristio bi se za slikanje zuba, kako prirodnih tako i vestackih (protetskih nadoknada)...Znaci makro mod i adekvatan white balance. Samo da ne kosta "sto dukata"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 3, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pronašla sam ovaj text pre nekog vremena kad me je drugar zubar pitao isto pitanje... možda da pođeš odatle... http://www.dentaldigitalphotography.com/camera-gear/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 3, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem, sta ti znaci ovaj post? Ako si podvukao zato sto mislis da je 5d mkIII bolji u senkama od generacija ispod i klasa ispod aparata, decko, probaj ponovo da shvatis kako funkcionise DSLR, a ne da citas ReFoto ili neke druge snobovske magazine. Pravilo je da je sto MANJI pixel, vuce sa sobom vise digitalnog suma, a posle u postprodukciji ti mozes to da smanjujes. Nemojte komentarisati cisto jer mislite da znate, bespotrebno je i nema poente... Znaci da sam koristio i jedan i drugi aparat i da odlicno znam sta se iz senke moze izvuci kod trojke, a sta kod 450d i to je razlika nebo i zemlja. Kao i izmedju 5d keca i trojke.. Refoto i snobovske magazine ne citam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred onda izvlaci i dalje, i ja koristim siri spektar aparata za mnogo zahtevnije uslove od blicanja i dnevnih ali OK. Jedno je kada radis rezolucije za web kao kod tebe, a drugo kada se rade fotke gde na 100% rezolucija za prodaju mora da bude kao picino oko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 3, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan dečaci, ..... nadam se da planirate ovaj dijalog da nastavite argumentovanim primerima jedne i druge tvrdnje a ne niskim udarcima upotrebom glagola vezanim za reprodukciju a koji nemaju veze s temom ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Mart 3, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan dečaci, ..... nadam se da planirate ovaj dijalog da nastavite argumentovanim primerima jedne i druge tvrdnje a ne niskim udarcima upotrebom glagola vezanim za reprodukciju a koji nemaju veze s temom ...... Nije valjda doslo dotle da se potezu izrazi kao sto su prosta i slozena deoba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 3, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan časkom se omakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Mart 3, 2014 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro moramo malo biti i bajkeri, oni bajkeri. Meni je jasno sta ti pikseli znace kod npr. Nikona D3X ili D3S, ali ne znam koja je razlika izmedju 450D (koji je star) i nekog 5D mkIII. Kontam da su usavrsili malo te senzore pa ispeglali razlike u sumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, to je sve zdravo u svrhu druzenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 3, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo realno, gustina piksela kod jednog i drugog je tu negde, (12mp na aps-c i 22mo na ff), tako da je tvoja tvrdnja malo labava. Po tvojoj logici bi 5d kec trebao da kida bilo koje telo preko 20mp, a nije tako. O dinamici da ne pricamo, pogotovo ne o onoj na papiru i onoj u realnom radu. Druga stvar je sto se na 22mp vidi vise anomalija nego na 12. Ako si takav profesionalac kakvim se nazivas, takve stvari bi trebao da znas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi... Jos si ti mlad, naucices kad porastes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan gucci, ti bi mogao lepo bobafoxu da pomogneš oko tog prozora i komšinice ... vidim da umeš da uslikaš na daleko ... Eto sada kada ste apsolvirali čiji je (pixel) manji, i čija je šuma u senci, mogao bi neki savet za bobafox-a ... Mislim, vi se tu frljate znanjem i godinama, a on još uvek vene zbog komšinice A i ovaj VladaSD ... od kad se ponovio DSLRom načisto je batalio BJB 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi... Jos si ti mlad, naucices kad porastes. Gucci, da nisi ti slučajno Milan Gučić ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nije slučajno, eno čovek postavio u potpisu link ka svom flickru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Nije slučajno, eno čovek postavio u potpisu link ka svom flickru Šta češ matori čovek pola slep i nevidim sitna slova Da sam odmah to video nebi ni pitao. Ali su fotke za medalju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 3, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo meni treba...i da neđem jednog roba da to sve tegli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nekada ovakav isti ... ali u dlaku isti ... zadnji poklopac ovog objektiva sa gornje fotke sad gledam, pa ti voziš varadera, ne treba ti rob, možeš da zbudžiš neki nosač od pam-a, ima dovoljno mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Mart 3, 2014 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije slučajno, eno čovek postavio u potpisu link ka svom flickru Sad ce valjda biti jasnije zbog cega tvrdi ono za vadjenje iz tamnijih delova Ovaj telac nije mnogo tezak. Nema ni 4kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi... Jos si ti mlad, naucices kad porastes. Gucci, da nisi ti slučajno Milan Gučić ? E Gucić je Sve je javno, nema skrivanja Da l' se znamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Milane Gucciću, ja te ne znam, ali moram nešto da ti kažem. Ove fotke na flickru su ti mrak ! :care: negooo, ta komšinica ... uvenu čovek ... imaj duše ... Da je negde na Evropi il' Ganimedu, sigurno bi pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima Nisam neko vreme apdejtovao galeriju, ima jos Nije problem za komsiku, neka se kolega javi pa cemo da vidimo sta mozemo da uradimo. Mozemo posle da joj posaljemo razglednicu sa njenim fotkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 6, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan i will say this only once - invasion of privacy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro, nesmo u Breasailu ja s' čuo da ove Evropljanke i Ganimeđanke vole da ih se krišom fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 7, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Batalite komšinicu nego mi nađite kupca za foto aparat, objektiv i blic Sorry za off, neću više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Eo ja ću da te rešim te bede, samo da prodam ove čizme, jaknu i pantalone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...