Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa Patrol Line Alarmom

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 155 postova

Vozim Beverlya 250 Turera, i posto hocu da ga prodam ocu da sredim problem sa alarmom. Naime imam patrol line alarm, koji ne znam gde je ugradjen, i cesto u voznji upali sva 4 migavca, koja ugasim tako sto drzim prekidac migavca par sekundi levo ili desno, cuje se neki bip i ugase se migavci.... Jel ima neko ideju sta bi mogao da bude problem, gde bi mogao da ga resim i ko uopste ugradjuje ovakve alarme??

Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: zx12r

Meni je pre dve godine posle par dana neprestane kise, alarm pobrljavio i nisam mogao da vozim motor. Nosio sam ga od servisa do servisa i niko nije imao pojma sta je u pitanju. Alarm mi je ugradjen u Italiji i nije ni malo jeftin, pa nisam poslusao savet ovih nazovi majstora da ga bacim, vec sam bio uporan. Na kraju sam nasao coveka koji mi je opravio alarm. On ugradjuje gt alarme, i servisira ih. A gde se nalazi, pokusacu da ti objasnim. Kada iz bulevara skrenes u Batutovu, skrenes desno u Milana Rakica, nastavis pravo, prodjes stanicu milicije, skrenes desno u Gersicevu, to je cini mi se prva desno,posle tridesetak metara- servis je u stvari jedna garaza sa desne strane. Ne secam se tacno koji je broj, mislim da nije obelezena, ali je obicno otvorena ako je on tu.

• U prolazu, 80 postova

Molim te saznaj i meni telefon jer sam saradjivao poslovno sa tim ljudima pre deset godina i nemam kontakt a meni treba alarm da se postavi na Stromu.Odlicni majstori.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja