draza 548 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Triumph Speed Triple t509i 1998-o god . Model je sa ubrizgavanjem i vrlo redak primerak jer su vecinom to godiste sa karburatorima . Masina je u extra stanju . Potrebno je sitno stelovanje tj.neki ozbiljniji servis . Motor je stajao dosta i malo je vozen ovde kod nas . Oko 5 godina je na nasim tablicama a nije preso vise od 2-3000 km . Prijatelj radi u inostranstvu pa ga je vozio samo kad dodje . Zamenio sam ulje , filter ulja i goriva pre manje od 100 km . Promenio sam original guvernal i stavio drugi pa je sad dosta zgodniji za voznju . Auspuh je suv ( oroginal kabonski ) i beo tako da masina ulje ne trosi . Planirao sam da ga sacuvam za mene i dovedem u extra stanje ali ipak nije to za mene jer vise volim enduro masine . Znaci trebalo bi po mome da se odrade sledece stvari : -Da se operu dizne ( dosta je stajao ) ako neko hoce da ima perfektan rad -Jedno dobro stelovanje ubrizgavanja -Zamena lanca ( pogonskog ) Registrovan je godinu dana tj.pre mesec dana . Cena 1800 evra . Tel 062 410 258 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Trumph je nakit....za poznavaoce...ostalo je bizuterija....izvinjavam se za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jun 7, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Trumph je nakit....za poznavaoce...ostalo je bizuterija....izvinjavam se za off Zato ti vozis VFR-a... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan dobar je to motor - samo ga treba voleti , nije konfekcija...! snaga i predjena kilomeraza bi pomogli prodaju... -) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Trumph je nakit....za poznavaoce...ostalo je bizuterija....izvinjavam se za off Zato ti vozis VFR-a... Zato sto sam sirotinja raja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Za snagu nemam pojma jer nigde nisam nasao podatak za ovu verziju motor . Znaci t509 sa ubrizgavanjem . Kilometraza na satu je oko 22 000 . Da li je tacna ili nije neznam ali znam da za proslih 5 ili vise godina nije presao ni 2000 km . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan mozda neko od kolega moze da pomogne - konji ,kubici , iskustva...? triumph sprint koji sam imao priliku da probam (i odusevio se) je imao sat u miljama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to agregat od 885ccm i 108KS radjen za americko trziste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jete taj agregat ali sa ubrizgavanjem a ne sa karburatorima.Dosta je jaci od tog.Znam jer drug ima isti takav samo sa oklopima.Sat je u km i nine za Americko trziste.Snagu tog motora nigde nisam mogo da nadjem ali sigurno je vise od 108 jer je sa karburatorima toliko . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan A da pogleda u saobracajnoj? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 9, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fixna i podlozna je dogovoru !!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...