Bok 0 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, ja sam novi clan I imam jedan problem za koj trazim resenje po netu I forumima vec duze vreme I nikiako da nadjem, potreban mi je predlog ili jos bolje majstor za plastiku koj moze da mi napravi ovakve dve slicne plastike kao na slikama prerdjujem VFR 750 f u streetfigh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jun 5, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Brku, firma Varplast iz Mladenovca, 0658230-921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle si,ali evo ti broj coveka koji dobro radi sve od plastike:Vlada 0641135874.Nalazi se u Mirijevu(Beograd). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...