Decky361 2 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Dejan imam 42 godine i zivim u malom mestu Niederglatt u okolini Zürich-a. Motor vozim od svoje 14 godine. Trenutno vozim Triumph Tiger 1050 i posle mnogo procitanih putopisa dobio sam veliku zelju da i ja napravim neku voznju po Srbiji.Pozdrav svim dobrim ljudima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 1, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao Kod tebe tamo kazu trenutno lose vreme kisovito i hladno,al zato kad dodjes u SRB ima dase navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав имењаче. Много згодно моторће. Немој заобићи Златибор и Ибарску. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decky361 2 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 1370115593[/url]' post='1503106']Pozdrav i dobro dosao Kod tebe tamo kazu trenutno lose vreme kisovito i hladno,al zato kad dodjes u SRB ima dase navozas Jeste hladno i kisovito i to vec nedeljma. Valjda ce biti bolje inace ce tiger i dalje da cami u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Ako te put nanese u moje krajeve, javi se za kafu/pivo/vino sta god da pijes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...