LakaMadafaka 0 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav novi sam na forumu i ovom prilikom bi pozdravio sve bajkere ovde .. naime imam navedeni motor ako neko ne zna evo ovde slika tacnog modela motora znaci motor je identican kao sa slike http://images.cmsnl.com/img/models/honda-nsr125f-1993-switzerland_big00003549_dd7a.jpg Znaci motor sam nabavio prije 4 mjeseca i znaci prezadovoljan sam startnoscu, malenom potrosnjom i tim stvarima .. e sad mene zanima jedno ovaj moj motor je do 100-110 km/h doslovno lud ali onda poslije se pocinje vlakati i slabo nabijati brzinu .. ja sam mislio da je to zbog nedostatka vizira i veceg otpora vazduha ali ne znam .. maksimalna brzina sto sam ja uspio ici je 145-147 km/h na potpunoj ravnini i to kad legnem na rezervoar doslovno .. u sestoj brzini mi obrataji dodju na negdje 10.5 hiljada e sad mene zanima da li je ovo ispravna krajnja brzina s' obzirom da stalno ljudi okolo pricaju da NSR-ke fabricke idu 160 do 170 .. znaci negdje do 125 ona fino navuce a da bi htio vise moram lijegati na rezervoar .. pa sad vi meni dadnite par savjeta i misljenja uvezi toga .. i da koje je najbolje ulje da sipam za mjenjac za nju ? Pozdrav i hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Maj 31, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svaka cvaja od 125 kubika je luda do 100,kasnije malo teze nabija brzinu. A sto se tice max brzine ja mislim da je to uredu za tvoj model motora. Kucaj na googlu tvoj model motora i probaj naci user manual i tu ces sigurno naci koje ulje treba da naspes. Pozdrav novi sam na forumu i ovom prilikom bi pozdravio sve bajkere ovde .. naime imam navedeni motor ako neko ne zna evo ovde slika tacnog modela motora znaci motor je identican kao sa slike http://images.cmsnl....003549_dd7a.jpg Znaci motor sam nabavio prije 4 mjeseca i znaci prezadovoljan sam startnoscu, malenom potrosnjom i tim stvarima .. e sad mene zanima jedno ovaj moj motor je do 100-110 km/h doslovno lud ali onda poslije se pocinje vlakati i slabo nabijati brzinu .. ja sam mislio da je to zbog nedostatka vizira i veceg otpora vazduha ali ne znam .. maksimalna brzina sto sam ja uspio ici je 145-147 km/h na potpunoj ravnini i to kad legnem na rezervoar doslovno .. u sestoj brzini mi obrataji dodju na negdje 10.5 hiljada e sad mene zanima da li je ovo ispravna krajnja brzina s' obzirom da stalno ljudi okolo pricaju da NSR-ke fabricke idu 160 do 170 .. znaci negdje do 125 ona fino navuce a da bi htio vise moram lijegati na rezervoar .. pa sad vi meni dadnite par savjeta i misljenja uvezi toga .. i da koje je najbolje ulje da sipam za mjenjac za nju ? Pozdrav i hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Maj 31, 2013 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ljudi uvek svasta pricaju ali sve zavisi u kakvom je stanju doticni motor, tj kolika je kompresija, da li ima original cilindar ili je hilznovan... te stvari uticu dosta na brzinu, tako da ako je u nekom osrednjem stanju ,tih 147kmh je sasvim zadovoljavajuce 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 31, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sto ti je rekao Biker. Jesi kupio novi- nisi znaci nemas tih fabrickih 170, ovo je sasvim u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan imam hondu nsr 2001 ,11kw ali je ustrojena verzija i nemoze preko 85-90km/h,reci mi koja je tebi potrosnja jer meni ovaj oce da posrce i do 8,5-9l na predjenih 100km,mada mu sjutra skidam blokadu i javljam ti koliko ide bez blokade(blokada mu je na cdi-ju posto je francuz)dali ti se javljaju kakve vibracije na malo vecim obrtajima tipa 6000 do 7500obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Jun 19, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, taj tvoj je rastelovan skroz. Moj nsr trosi 5-6 litara. Vibracija ne bi trebalo da ima, jedino osetis kao da te neko sutne u dupe kad predje 8000 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Jul 4, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Moj Nsr 91' redovno servisiran trosi od 4 do 5 l i max brzina 165kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...