<3kaisar 129 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas postavljam za druga koji je na ovom forumu, ali ima malo postova. I ne moze da postavi novu temu. Ako ste zainteresovani javi te se njemu: KingRope331 Poklonio bih nove retrovizore sa slika, meni stoje dosta dugo a nekome ce verovatno koristiti Kupljeni su za moj motor (Afriku) ali ne odgovaraju jer je navoj na njima desni (10 mm) a na Africi su retrovizori sa levim navojem. Inace su nešto manjeg precnika od Hondinih što se i vidi na slikama. Pa eto ko se prvi javi, njegovi su 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moze meni ? taman da uparim samo sa ovim desnim kojim imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane jer mu treba jedan (koliko sam shvatio), meni odgovaraju oba jer jos nisam pazario nosace retrovizora..... a potrebni su za masinu iz teme: Tema ova... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem isto za ove, a rad sam da poklonim nove retrovizore koje sam montirao na xj650. Ovi moji su prekratki, i meni ne upotrebljivi, plus originalni su bash ovako okrugli... Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem isto za ove, a rad sam da poklonim nove retrovizore koje sam montirao na xj650. Ovi moji su prekratki, i meni ne upotrebljivi, plus originalni su bash ovako okrugli... Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2 uh ,,,,,,,da ne off-ujem temu al aj postavi sliku celog tvog motora ! osecam da je ceo skockan,,,,,,taj model mi se oduvek dopadao . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jun 1, 2013 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je shto nisam nashao originalan far od 23cm, pa je stavljen manji, i josh okrugli retrovizori i bicje fabrika Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jun 1, 2013 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni bas svejedno kako se odigra ovo, samo ako ima kakvi retrovizori za ja.... a za kolegu kome treba jedan mislim da imam jedan komad okrugli, samo da premerim navoj.... a posto mi fali drugi, jedan mi ne igra ulogu, ipak bih ih terao u paru.... A i siri mi je volan dosta od ovoga pa ni ovi kratki nece da smetaju.... Tu sam za sve dogovore ako je moguce.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Jun 2, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan KingRope331, svaka cast za gest! Sorry za off topic. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Meni bas svejedno kako se odigra ovo, samo ako ima kakvi retrovizori za ja.... a za kolegu kome treba jedan mislim da imam jedan komad okrugli, samo da premerim navoj.... a posto mi fali drugi, jedan mi ne igra ulogu, ipak bih ih terao u paru.... A i siri mi je volan dosta od ovoga pa ni ovi kratki nece da smetaju.... Tu sam za sve dogovore ako je moguce.... Ajde da stignu retrovizoru pa se dogovaramo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Stigli retrovizori,bukvalno su novi...kao da ih vadim iz prve kutije ! Hvala @KingRope331 ! @Negro sad cu ti poslati PP sa mogucim resenjem. @zlig0r ako negru ne bude odgovarala kombinacija javljam ti se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...