Wolflord 15 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja... ne znam kako najbolje da opisem kako se osecam... tuzno zbog te dece a opet srecno zato sto ima ljudi kojima je stalo do njih! Krivo mi je sto nisam bio deo te akcije... Ali nadam se da ce biti prilike da ispravim to sledece godine. Pravi ste humanisti! Samo reci hvale imam za sve vas! SVAKA CAST!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan KRALJEVI,SVAKA VAM CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan momci svaka vam cast deca su srecna i radosna slike govore sve jedino mi je tuzno sto nisam bi deo akcije ali bice jos prilike da to ispravim mozemo u toku godine uciniti jos koje dobro delo ljudi oko mene svi pricaju kako su videli bajker obucene u dedamrazove i na te veu i novinama ovo je bio pun pogodak a i promenulo se misljenje kod dosta ljudi o nama i jos jednom svaka vam cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Januar 1, 2008 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Ponosam sam što sam drug član ovog foruma i što imam ovakve prijatelje ! Još i da me nije onaj led u dvorištu savladao i da me Dexter nije zajebavao ... Ma nema veze , srce mi je puno sreće !!! Želim da vam svima upadne kašika u med , da se davite u hrani , da se valjate u lovi , da pucate od zdravlja , i da srećno ubijate vreme do 2009. Srećna vam nova godina svima !!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Januar 1, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Još i da me nije onaj led u dvorištu savladao i da me Dexter nije zajebavao : Grešna mi duša onaj dan, na svu muku i emociju malo da razbijem monotoniju, moro sam da prsnem kad sam vid'o Banbija da ne ''pazi i prednje i zadnje noge'' jer je ''voda tvrda''. Sva sreća te nam je drug Banbi doooobro tapaciran ;D pa mu nije ništa (nadam se). P.S.Tako mu i treba kad sjaha Kawu a uzjaha Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ovo covek kada gleda moze samo da ostane bez teksta. iduci put cu se potruditi na bilo koji nacin da ucestvujem u ovakvoj akciji. svaka cast svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je...stvarno...svaka vam cast. Na stranu marketing, ako je Bog trljao oci pa ovo nije vidio, ako su ljudi propustili da vide, ono sto je svako od vas koji ste ucestvovali osjetio, ono sto su ta djeca, ti mali ljudi prozivjeli je vise nego dovoljna hvala za sav trud. Bili ste blagosloveni da osjetite radost davanja jer vam je vracena na najekspresniji nacin, zato i jer ste pogodili gdje treba da pomognete. Drago mi je sto sam s vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Januar 2, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan I nek nakon ovog i (nadam se ) još ovakvih hepeninga neko kaže za nas BAJKERE da biti BAJKER znači biti deb'o, imati masni i dugu kosu, i biti član nekih tamo Hellraisersa... Mnogo mi je bilo drago, kad ste prilazili Zavodu, možda više meni zbog same akcije, a i mom malom sinu koji je kao opčaran gledao tu skupinu motora na jednom mestu, a još više Deka i Baka Mrazica kako defiluju i ulaze u sam objejkat! Još jednom [move]SVAKA ČAST !!![/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekifamilija 0 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: VOZDOVAC-MEDAK Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna akcija, svaka cast. Zao mi je sto nisam bio sa vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da cemo se i mi Vrscani sledece godine ovako organizovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nebi bilo lose da se prikupe fotografije i video zapisi da se to malo sredi i da se urade neke fotografije pa da se odnesu deci jer oni to od nas ocekuju, ili da svako od nas ko je fotografisao po svom izboru napravi neke fotke formata 13x18 da ih sakupimo i odnesemo toj deci jer oni to od nas ocekuju i nebi trebalo da ih izneverimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da im odnesem fotke cim se vreme malo poboljsa. Bilo bi lepo da podje vise nas motorima i da se malo duze druzimo sa njima uz malo sporta i rekreacije. Treba napraviti takvu atmosferu da nas deca smatraju bliskima i da jedva cekaju da ponovo dodjemo. Njima mnogo znaci da imaju drugare bajkere kojima mogu malo da se "hvale" okolo Ko je raspolozen za tako nesto??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Januar 3, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan bane "uze mi rec iz usta",evo ja se dobrovoljno prijavljujem da im odnesem fotke tamo posle bozica,doduse ne bi isao motorom nego kolima, ako jos neko zeli da ide ima jos mesta. samo da se organizuje skupljanje fotki na jednom mestu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Januar 3, 2008 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Bane , mene UVEK računaj za tako nešto ! Nije fora otići tamo samo za novu godinu , već i preko cele godine . Nagovorićemo i mog brata po stomaku (čitaj bojleru) Dextera da pođe sa nama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://kondor.etf.bg.ac.yu/~banebmw/index1.html OVDE MOZETE VIDETI JOS FOTOGRAFIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Kum 0 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sramota me je sto se nisam na vreme informisao za ovu akciju i sto nisam ucestvovao u njoj, potrudicu se da se to vise ne ponovi...mislim da govorim u ime vise nas... svaka cast inicijatorima, organizatorima i svima koji su ucestvovali u akciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grga 4 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za organizatore i ucesnike.Takodje me je kao i Kuma sramota sto nisam ucestvovao u ovoj sjajnoj i plemenitoj akciji.Nema opravdanja.Nadam se jedino da ce BJbikers u skorijoj buducnosti ponovo uneti radosti u te male,pomalo sumorne i zivote po shablonu.Mozda vec za Uskrs,ako ne pre,mislim da je sjajna prilika da se deca upoznaju i sa duhovnoscu,posto sumnjam da su imali prilike,mozda uz ucesce i svestenika.Sve jedno, jako se radujem tome ili bilo kojoj narednoj akciji i nadam se da ce se ponoviti,kako bih ja ispravio svoju veliku gresku.Jos jednom svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO,samo da Vas sve pozdravim i pozelim puno ovakvih ljudskih i od srca akcija, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 7, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li su BJB ali vredi ih spomenuti Deda Mrazovi u Bijeljini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li su BJB ali vredi ih spomenuti Deda Mrazovi u Bijeljini Jesu,jesu...od BJB ekipe su tu Dačo i Rođo,a ja sam ovoj na sivoj Kawi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li su BJB ali vredi ih spomenuti Deda Mrazovi u Bijeljini Jesu,jesu...od BJB ekipe su tu Dačo i Rođo,a ja sam ovoj na sivoj Kawi... Bravo Zmajevi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ova akcija je za svaku pohvalu,steta sto zivimo u ovoj drzavi,negde preko bi ovo prenosilo bar 20 tv stanica,a ne kad neki umisljeni ministar kao obidje tu decu malo skupi poene i nikad se vise neokrene za njima to bude na svim vestima nemozes da ziviz od njih,veoma sam ogorcen na ovu nazovi drzavu srbiju...ali nema veze jedan pogled na te male i ciste andjele i njihovi osmesi te nateraju da na sve zaboravis i zahvalis se bogu sto ti je dao da nekome pomognes......ziveli mi i nasi motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...