2tDottore 0 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Aprilia Rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Apriliu Rs 50 2002 godiste, Minarelli Am6 masina. Motor nece da upali na anlaser, vrti, baca varnicu, dobija gorivo...ali nikako da upali. Motor pali na guranje, znaci na centimetar upali i ide nenormalno. Ne znam na sta da obratim paznju, pa molim ako neko moze da mi pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Sa obzirom na to da on vergla, al ne pokreće klip, najlogičnije mi je da ti se istrošio zupčanik od alnasera (tzv. bendix - ako se ne varam). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
2tDottore 0 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Aprilia Rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa tim, on pokrece klip, da je do bendixa on nebi vrtio radilicu vec bi samo anlaser vrtio. Ja sam mislio da ima veze sa strujom, ali baca varnicu kad vergla. Nemam ideja vise. Ne znam kakvu funkciju igra osigurac i regler. I video sam da je automat zmigavaca domaci posto pise na srpskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Maj 28, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da skines svecicu i naspes malo goriva u cilindar,pa probaj onda da alnasujes.. Ako upali tako,onda najverovatnije nesto nije uredu sa karbom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
2tDottore 0 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Aprilia Rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sa karbom bi trebalo da je sve u redu. Motor radi, palim ga na guranje, odma upali, sve noralno radi dobro prima gas, ide kao metak i sve je dobro, ali nece da upali na anlaser, vergla dobro i sve i baca varnicu ali nista. Nije ono da ja dugo verglam pa on nekako da sastavi, nego nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan kompresija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Maj 30, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze simma mozda je do kompresije,oteraj motor kod majstora da ti izmeri kompresiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...