hodac 7 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bajkeri molim za savet. Kupio sam K-2 sa spaljenim namotajima. To mi je sredio majstor iz M. Radinaca i bilo je sve ok. Medjutim posle predjenih 1000 km, namotaji mi opet izgorese. Pitam se zasto. Napominjem da je regler ok. Ima li neko iskustva sa tim problemom. Odneo sam majstoru ponovo na viklovanje ali kako sada krenuti na put kada nisam siguran koliko ce da potraje njihova ispravnost. Sta da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem u viklovanju nego u lakiranju pecenju istog. Najbolje je da pojuris negde polovne,mislim da pasuju od vise modela Suze. Ima na forumu ljudi koji to rade sa garancijom. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1986 4 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: pozarevac Motocikl: Honda cbr 929 rr Prijavi odgovor kao problematičan naci nekog ko zna i ima dobar materijal,nisi jedini kome se to tako desava .... Imas na forumima par imena koja se cesto pominju i dobro rade. Ako ti treba neki broj javi na pp, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Bice gotovi namotaji do petka nadam se pa cemo videti ako bude problema, javljam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...