Burek 0 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Honda Dominator 650 RD02 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Aleksandar.Imam 16 godina uskoro dobijam dozvolu kategorije A1, od pre par nedelja ponosni sam vlasnik Quinqi korejca od 125 cc inace moj prvi dvotockas iznad 50 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Burek 0 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Honda Dominator 650 RD02 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...