dallle 0 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 4 postova Motocikl: Malaguti Madison 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Malaguti Madisona 150 kubika 2000 god. Radio je perfektno,bez greske...U ternutku sam stao i ugasio motor jer sam morao da kupim nesto.Kada sam hteo da ga upalim,vise nije imao struju.Nestala je signalizacija i sve na njemu.Kada sam ga dogurao kuci,rasturio sam mu sve maske i pokusao da nadjem problem.Video sam da su se istopila dva kontakta na dzeku koji ide u dva osiguraca,od kojih je jedan od 5 ampera (i pri merenju probnom lampom nije davao signal napona) i drugi koji je od 15 ampera (daje struju).Kada spojim direktno sa plus kleme na osigurac od 5 ampera dobije struju na kompletnoj instalaciji i motor normalno startuje.Ne znam u cemu je problem?Jel je kvar u samoj bravi ili je u CDI kutiji?Molim za pretpostavke i predloge! HVALA I SREĆAN PUT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan to se meni jednom desilo, otiso kod majstora ( odgurao mtor 5km..) i on otvorio variator gde je ocistio, podmazao upalio motor i tolko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 21, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa cim pali nije cdi..mozda su bili prljavi kontakti pa se istopili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dallle 0 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 4 postova Motocikl: Malaguti Madison 150 Prijavi odgovor kao problematičan to se meni jednom desilo, otiso kod majstora ( odgurao mtor 5km..) i on otvorio variator gde je ocistio, podmazao upalio motor i tolko... Ne znam,ali mislim da varijator nema veze sa strujom?U svakom slucaju,Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...