Jump to content

Moto Zajednica

Variomat , TJ Prenos

Recommended Posts

• U prolazu, 54 postova
  • Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500

Dobro vece, opet ja sa pitanjima. Da li znate mozda da li ima za mog skutera, kinez 125ccm neki ,,bolji'' variomat, kvacilo, tj da mogu da postignem vecu brzinu sa njime ili nema ? Ako ima, koji bi mi posavetovali? Masinu sam sredi, pojaco, ima snage ludilo, max brzina mu je neki 85, ne laze mi sat, mereno sa KTM 640 SM 2007 godiste, digitalni kmh. Do tih 85 stizem ko iz puske, nema onog natezanja, sa pola gasa idem toliko, posle pola gasa, samo masina vrti, ali nema vise kmh.

E sad kontam da bi prenosom to resio, imate li neki savet kako prepraviti, tj ustelovati ovaj prenos, ili znate neki variomat ili kvacilo za uzeti? Skuter presao 9000 kmh, sa njegovim kineskim kasiom, i nije menjan. Da li bi samo zamenom kaisa dobio nekih 10-15 kmh? Posto mi ovaj ne izlazi do kraja na variomatu, fali mu minimalno pola cm,a mozda i malo vise da bi mu spoljna ivica bila ravna sa variomatom i kad je ugasen skuter,kais je prilicno opusten. Mogu prstima na sredini da ga spojim sa lakocom.

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja