lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A gde bre da nadjem taj azbestni kanap? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 11, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam radio u ciglani,azbestni kanap se koristio u peci za pecenje cigle.Probaj u nekoj ciglani..Ova gde sam ja radio je privatizovana(citaj-prodata u delovima) i vise ne radi,pa ti ne mogu otici nabaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema ciglane u BG Silikon ili kanapce, nekako ce biti reseno. Samo da ukebam malo vremena za to. Do koje temperature ume taj deo sa slike da se zagreje? Govorim o par sati voznje. Na dodir hoce da bude pec-pec, ali me zanima u brojkama, ako neko zna... 70ak stepeni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos pre desetak i vise godina dobio od nekog neko azbestno uze koje je bilo predvidjeno za dihtovanje kotla u kotlarnici. Uze je bilo dugacko oko 70 cm. Kad sam ga raspleo ( bilo je debljine prsta ) , bilo je tu kanapa po metar i vise duzine . Potrazi kod majstora sto rade kotlove i u toplani . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan У бре, па зар то азбестно уже постаде толико дефицитарна роба? Ја бих погледао у продавницама опреме за водовод и грејање. А убеђен сам да га има и на панчевачком бувљаку (коме није далеко) јер знам да је отац пазарио у пар прилика. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Na Karaburmi postoje dve ciglane u ulici Slanački put a da li rade to stvarno neznam. Ova jedna je baš velika, Trudbenik, ne može da se promaši. Mislim da je Zorge u pravu, mora da to negde može da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala na sugestijama. Od ponedeljka cu se malo rastrcati po gradu pa kad nadjem, javljam ovde za slucaj da jos nekome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ko je zainteresovan nek se dopise u spisak : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41877.msg619318#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vpetrov21 0 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne morate da se mnogo rastrcavate ima u jednoj prodavnici farbi u pancevu. Prodaje se na metar. U ulici nikole tesle blizu keja. Cime se udje u pancevo i sidje sa mosta odmah desno pre semafora. pa onda putem pored keja prodjes voz kafic koji je sa desne strane i 50-tak metara odatle sa desne strane ima jedna kratka ulicica sredjena pesacka zona. tu stanes i prva radnjana cosku prodaje farbe i razne korisne stvari. u njoj ima i to raznih debljina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 14, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ! Ako bude suvo vreme u subotu, eto mene oko podneva u Pancevo a ti da mi budes vodic Posle idemo na pivo, da se upoznamo i taman da vidim uzivo ono tvoje coperce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 15, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Muke oko azbesta, ima ga na svakom sporetu "Smederevcu" i na onim "Kreka" pecima !!!! Zadji u "Karton" naselja pa oni imaju te krseve, hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala na sugestijama. Od ponedeljka cu se malo rastrcati po gradu pa kad nadjem, javljam ovde za slucaj da jos nekome treba. Ako se nisi snasao,javi na pp,poslacu ti nesto upotrebljivo...Pozzz. Hm,nesto sam zabrlj`o oko citiranja...Poenta:ako se nisi snasao,posalji PP,poslacu ti nesto upotrebljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ajd' ako nista ne uradim do ponedeljka (subota Pancevo), saljem ti PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Crce mi nocas kilometar sat U sred voznje, samo sam primetio da kazaljkica drhtulji oko nula Kmh Nadam se da je puz u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan MZ je u pravu, azbestni kanap ima na svakom sporetu. Ja sam taj problem resio sa tezenim koncem, bez problema podnosi te temperature, cak sam stavio i na izduvnim granama do stubline, hoce da gori samo ako se stavi na otvoreni plamen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vpetrov21 0 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u subotu. Ja imam nekih sto poslova a i jawa mi spava u garazi, nesto je skomolela, od jutra do mraka radim pa ne stignem ni da je upalim, ako slucajno ne budem mogao da dodjem da se nadjemo sigurno ces naci ulicu nikole tesle svi znaju gde je i kratka je tako da ces lako naci radnju. moj broj je 063/325-843 pa me cimni kad budes dolazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zovem te a i dobro si objasnio pa valjda nece biti problem naci radnju. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 21, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42277.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan STRAŠNO! Neka nam se javi kada bude mogao. Da li treba još nešto sem prevoza koji je koliko vidim obezbeđen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 21, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nista vise, hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da malo zivnem temu i pohvalim nasu ljubimicu : Belorus Vladimir Aleksejevic" je maja 2000-te godine iz Minska krenuo na put oko sveta na svojoj Jawi 350 TS '90 god. koju je vozio do 2004. Tada je, nazalost u udesu Jawa totalno unistena tako da je nastavio dalje sa F650GS. "The stickers on his bike and the journal he carries tell the story of a journey that has lasted three years and will continue for many more months. Vladimir Yarets Alexeevich left Minsk, Belarus, a former republic of Russia, on May 27, 2000, on his 1990 Jawa 350 motorcycle. He has since traveled thousands of miles through states, provinces and countries and arrived in Grand Forks Thursday." "So far, he has traveled through Europe, Canada, parts of Africa and the Caribbean and much of the continental United States" Galerija slika s putovanja 2000-2007 : http://www.yarets.com/gallery_eng.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se nekada polagalo na Jawa-ma...Duple komande ti vozis a instruktor te(od pozadi) poducava (dok se blagajnica smeska) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 25, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i stariji model : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uklonio sam neprikladan i uvredljiv post odavde kao i prvi naredni koji je usledio. Idemo dalje kao da ništa nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...