karaula 115 Napisano April 23, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan jel znate nekog majstora u Beogradu da je sterucnjak za Jawu? i da li znate gde se mogu nabaviti delovi? konkretno za Jawu T210... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 23, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Babeta 210? Probaj da kontaktiraš Tedija, sad se sa Nbgd preselio negde na Ledine, 064-22-05-045 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78723-jawa-638350-twin-sport/page__gopid__1292722#entry1292722 Cena moje Jawe je 200e do 10.5.2012. Onaj ko se bar malo razume u mehaniku neće imati potrebe da uloži JEDAN dinar u nju, potrebno je samo uštelovati platinsko paljenje (sve novo stavljeno)i stanjiti paknove kočnice pošto češu doboš (lepljeni paknovi). I imate Jawu u POTPUNO ISPRAVNOM STANJU za dve stotine evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sparky 0 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: obrenovac-baric Motocikl: jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pitanje...primer: 10l benzina koliko tacno treba 2taktola da bi mesavina bila dobra...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 6, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pitanje...primer: 10l benzina koliko tacno treba 2taktola da bi mesavina bila dobra...pozz 400ml... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 12, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sparky, na rezervoaru piše 1:40, po tom uputstvu, trebalo bi 250ml, ali sipaj ti malo više slobodno Inače, moja Jawa je sređena, potpuno ispravna, može da se proba u Vrčinu, 270e, nije fix. http://www.polovniautomobili.com/oglas2004697/jawa_638350_twinsport/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Lorda. Pre par meseci sam se registrovao na http://www.jawaklubsrbije.org/index.php , ali nikako nisam uspevao da se ulogujem. Onda sam odustao na neko vreme. Danas sam opet probao da se registrujem ispočetka ali stalno piše: DOŠLO JE DO GREŠKE. Ako može pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 29, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji mi na PP user name, pass i email sa kojima si se registrovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam nesto a ne mogu da udjem na JKS... Da l' je moguce montirati elektronski obrtomer na Jawu? U principu,povezivanje kao na autu,plus,masa i impuls bobine? Radije bih to budzio nego menjao levu deklu. I, da l bi to uopste radilo na 6V? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 1, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam nesto a ne mogu da udjem na JKS... Da l' je moguce montirati elektronski obrtomer na Jawu? U principu,povezivanje kao na autu,plus,masa i impuls bobine? Radije bih to budzio nego menjao levu deklu. I, da l bi to uopste radilo na 6V? Naravno da je moguce ako imas odgovarajuci obrtomer - da radi na 6 volti i da je za jedan cilindar, pa ga povezes na jedno platinsko dugme. Mada za tvoj tip motora postoji i originalni mehanicki obrtomer ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam nesto a ne mogu da udjem na JKS... Da l' je moguce montirati elektronski obrtomer na Jawu? U principu,povezivanje kao na autu,plus,masa i impuls bobine? Radije bih to budzio nego menjao levu deklu. I, da l bi to uopste radilo na 6V? Naravno da je moguce ako imas odgovarajuci obrtomer - da radi na 6 volti i da je za jedan cilindar, pa ga povezes na jedno platinsko dugme. Mada za tvoj tip motora postoji i originalni mehanicki obrtomer ! Moja Ceza u originalu nema obrtomer,zato je i leva dekla drugacija,nemam ni sajlu stavise.... Mada,obrtomer imam od TS:) Hteo bih samo da probam da li radi to pa da kasnije trazim neki prikladan obrtomer...mislim na elektronski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 2, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da probas, a mozes i da nabavis originalni Jawin mehanicki . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi prijatelji,potrebna mi je vasa pomoc.Ima li iko da je rasturao pa mu je ostalo koji visak od zbica,ali nije ni zbica u pitanju nego saraf koji se navrece ali i to da bude bakarna.Obavezno mi je ta potrebna ako iko ima.Treba mi 2 komada.Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan imam ja. za koju Jawu ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Da ispravim,treba mi od mesinga...Moze se naci na kilo ovi obicni koji su niklovani hromirani itd ali njima nit navoj nije isti a i na izgled je skroz drugi a meni namerno taj mesingani treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan konacno kupih jawu 350 TS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Par stvari nije na njoj originalno pa bih da kupim ako nije preskupo dakle trebaju mi sva cetri migavca i oba retrovizora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Честитам на куповини. Добар моторчић, жели ти да те лепо служи. П.С. за делове не брини, има нових и половних, а веома добро очуваних. Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Par stvari nije na njoj originalno pa bih da kupim ako nije preskupo dakle trebaju mi sva cetri migavca i oba retrovizora Pozdrav. Cestitam na kupovini... Za delove se obrati clanu Jigoro Cano na ovom forumu... On nema sta nema za Jawu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan migavci nabavljeni jos da kupim retrovizore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da nigde nema retrovizora za twinku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 3, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na buvljaku na Novom Beogradu ali pretpostavljam da nećeš da se cimaš zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 3, 2013 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Miki-Jawa Ratkovo ili Zoran Novi Sad. Potrazi na forumu. Salju ljudi delove postom. Ili pitaj Mirka u Somboru da ti nabavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan na kog Mirka mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 3, 2013 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mirko Crkvenjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...