Jump to content

Moto Zajednica

Povratak iz Atine preko Albanije u Budvu

Recommended Posts

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: dl1000k8

Planiram put u Grčku(Santorini) sledece subote pa povratak preko Albanije i Crne Gore.Usput su nam Metori pa me interesuje gde je najbolje ući u Albaniju iz tog pravca,koji je dobar pravac kroz Albaniju i može li se ući u Crnu Goru ispod Skadra?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: kawasaki VN900 '08

Sto se tice ulaska iz Albanije u Crnu Goru mozes ispod Skadra.

Ja sam pre dve godine bas usao tu iz CG u Albaniju. Isao sam na Drac, Elseban, Struga posto sam isao u Makedoniju.

Ti ulazis iz Grcke, bilo koji put da izaberes neces pogresiti.

Kada sam ja prolazio imali su kao neki auto-put na kojem sam vidjao konjske zaprege, ponekad automobile koji idu u suprotnom smeru u tvojim trakama. Ja sam izabrao taj put, jer sa mojim motorom nisam mogao puno da svrljam.

A posto vidim da vozis stroma mislim da ti nece biti problem koji god put da odaberes. I da sam na tvom mestu isao bih na Drac iz Grce pa lagano ka tom prelazu ispod Skadra (put: E851).

Pozdrav!

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Mozda da razmislis da udjes na prelazu Kakavia iz pravca Igumenice, pa posto prodjes Gjirokastro spustis se prema moru i vozis uz more do CG

• Podržavam 1

• U prolazu, 33 postova

U globalu se upravo razmisljamo između ove dve opcije,dali ići kontinentalnim delom ili uz more,ali ne planiramo previše pa su nam saveti dobrodošli.Hvala.

• Podržavam 1

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Samo ti, blago si ga tebi....ponesi pasosh ovaj put... :nanana:

A ako hoces oko detalja, mogao si i u ponedeljak uz onaj rostilj kod tebe da me pitas...zans da sam prosle godine isao kroz Alabaniju i to preko Prokletija.

A plan za prolazak iz Grchke kroz alpaniju na Crnu Goru imam razradjen sa sve hotelima vec 20-ak meseci unazad..ako ti treba nesto , znas gde da me nadjes (i ne zaboravi ovaj put shtrudlu sa makom) :takoje::lol:

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: BMW GSA 1250

Ne znam za Grcku ali u Crnu Goru idi na prelaz Bozaj pa preko Podgorice do Budve. Na ovaj donji prolaz preko Ulcinja i Bara se rekonstruise put pa imas 10km makadama sa rupama, tako da je katastrofa trenutno tuda prolaziti.

Sent from my HTC Desire V using Tapatalk 2

• U prolazu, 33 postova

@VladaSD-Za pasoš nije problem,jer mi je žena aminovala ovo putovanje,za ono nije znala pa je nisam cimao za pasoš.Znam da si išao kroz Abaniju,ali sam skapirao da si prolazio kroz sever,a mene interesuje jug i zapad i mi bismo samo protrčali kroz nju bez nekog spavanja,ako je moguće.Čekaju nas žene(supruge) u Budvi pa bismo iskoristili vreme da pravimo izlete po Crnoj Gori.Videcemo se kad se vrnem.

@Bokibd-Ako prolaze kola tim makadamom, ni nama nije problem,samo da nije neki kriminal od prelaza.

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Tirana, Drač, Skadar je put kojim bi morao da prođeš da bi došao do prelaza u MNE, odmah nakon toga si u Tuzima kod Podgorice.

Doduše nama su braća crnogorci NikGold objasnili i nacrtali , a s'obzirom da je mapa bila kod Kvariše, naravno da smo promašili.

Proverite samo navigacije, ja sam se neprijatno iznenadio kada sam shvatio da moj Igo 8 nema Albaniju..ko bi rekao da će mi trebati..

Kako god, neko iskustvo se steklo, u svakom slučaju srećan put. 0takoje.gif

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: BMW GSA 1250

prolaze kola ali mislim da je ljepse se provozati novim putem od Bozaja prema PG i BD nego se maltretirati,prasinjati 10km po makadamu i pijesku. Jos poslije ovih kisa ce biti kratera koliko hoces. Naravno svako voli nesto drugo. :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja