machinori 288 Napisano Maj 19, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Da li neko zna gde mogu da nabavim filter za vazduh za Apriliu Pegaso 650 Trail 2006.? Narucio sam u "PGS Motori" servisu pre DVA meseca, i jos ga nisu nabavili. Hvala bogu te ne moram kod njih da servisiram motor. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Maj 19, 2013 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan imas u LOUIS katalogu, samo se javi Sekuli ili Beri sa foruma, i resena stvar http://www.louis.de/_10dd327ae9f233aad61278e73b1cce88bc/index.php?topic=bikedb&article_context=bikedb&anzeige=0&CONTENT=technik&typ_id=VD%2FTRAIL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Maj 19, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Maj 19, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Navodno je ovaj filter, ali ne izgleda na onoj drugoj slici kako treba... Sekuli sam se javio za NGK CR7EIX svecicu i nikad odgovor nisam dobio. Probacu da se javim Beri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Maj 19, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-akce...50-1200,p,16095 Nije to taj definitivno. Ovako izgleda filter: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMPLASTMOTO 9 Napisano Maj 19, 2013 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao sa filterom vazduha za x9 500,po slici vidim da je to to,odes lepo u prodavnicu koja ima delove za golfa,to ti je filter vazduha za golfa dvojku 1.6 benzinac 87,88,89 godiste neznam tacno.Ja poneo svoj i kad mi covek pokazao ,uporedili,umro sam od smeha,identican. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 19, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nisu sve slike na louisu merodavne. objasni Beri situaciju, da ti pogleda da je pravougaon filter a ne ovaj bubanj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Maj 19, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Reklo bi se da je ipak bubanj... mozda pase za stari Pegaso... http://www.louis-motocykle.pl/filtr-powietrza-champion-v300-do-motocykla-pegaso-650--bmw-r-850-1200,p,16095 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao isti problem dok sam vozio Pegaso Stradu. Rešio sam ga tako što sam naručio KN filter. I ne paše od starog pegasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Navodno je ovaj filter, ali ne izgleda na onoj drugoj slici kako treba... Sekuli sam se javio za NGK CR7EIX svecicu i nikad odgovor nisam dobio. Probacu da se javim Beri. A sta, oni donose iz luisa svecicu koja kod nas kosta 15e, tamo kosta 14.99? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Maj 19, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao isti problem dok sam vozio Pegaso Stradu. Rešio sam ga tako što sam naručio KN filter. I ne paše od starog pegasa... IMHO, 50 EUR je previse za filter vazduha, kakav god bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Maj 19, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Navodno je ovaj filter, ali ne izgleda na onoj drugoj slici kako treba... Sekuli sam se javio za NGK CR7EIX svecicu i nikad odgovor nisam dobio. Probacu da se javim Beri. A sta, oni donose iz luisa svecicu koja kod nas kosta 15e, tamo kosta 14.99? Pa ja sam skontao da mozes od ovih ljudi da porucis robu sa Louis-a, bez obzira sto je eventualno ima i u Srbiji. Sto se konretno ove svecice tice, ista cena, proveren kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlockobgd 33 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: beograd Motocikl: pegaso 650,yamaha xt600sm Prijavi odgovor kao problematičan isti ti je filter vazduha kao na golfu 2 1.8 gti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Maj 20, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas za 200 dinara filter za Golf 2 1.6 benzinac, kao sto je kolega ZEMPLASTMOTO sugerisao. Ne pasuje, preveliki je. Dakle, moj filter jeste pravougaonik, ali to ne znaci da pasuje bas svaki koji je pravougaonicastog oblika. Ovaj za GTI mi na slikama izgleda jos veci. Ja sam uredno pitao TOP STOP i EuroAuto za UFI filter jos onomad, ali kad su mi rekli da se ceka mesec dana (valjda dok ga naruce od dobavljaca, pa dobavljac dok naruci iz fabrike, pa dok tamosnji radnici samoupravljaci upale masine, pa dok krene proizvodnja, pa izvoz, pa uvoz, ma robija...), ja reko ajd da probam u PGS. 1800 dinara je kod ovih, a u PGS-u bio 1100, plus su rekli za 10-ak dana stize. Tako da je izbor bio lak u datom trenutku i okolnostima, s tim sto tada nisam bio svestan na kom nivou posluju ovi fantomi u PGS-u. Opracu moj stari filter, pa da sacekam novi UFI. Ne vidim alternativu. Stvarno nemam nameru da kupujem K&N i DNA za 50-60 EUR. I 1800 je previse za parce rebrastog papira sa gumom po obodu. Aprilia ko da je sa Marsa, a ne iz fuckin' Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...