bugsy 380 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mala prerada koja uključuje zatamnjene migavce, zatamnjeno stop svetlo sa integrisanim migavcima, grana i izduv 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano Maj 19, 2013 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Bas je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 19, 2013 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ne vide se više zadnji migavci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim kakvo je ovo ulepsavanje promenjen zadnji top i nosac tablice ...................................... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ne vide se više zadnji migavci. moze da stavi integrisano stop svetlo i zmigavce 2u1.. to neje problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ne vide se više zadnji migavci. Pa u zadnjem su faru? ne vidim kakvo je ovo ulepsavanje promenjen zadnji top i nosac tablice ...................................... Na snimku se vidi promena prednjih migavaca, promena stop svetla u kome se nalaze i zadnji migavci i grana i lonac. A 2-3 nedelje pre toga sam i vizir promenio. Ako si mislio na ulepšavanje tipa da ga farbam ili lepim u karbon, eee to se neće desiti moze da stavi integrisano stop svetlo i zmigavce 2u1.. to neje problem Pa stavljeno je kako ti kažeš 2u1 stop svetlo + migavci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na prvoj slici bio najlepsi. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na prvoj slici bio najlepsi. I meni ali malo da promenim Uvek mogu da ga vratim u fabričko stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Maj 19, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim felne su ostale crne, ako se ne varam za ovaj CBR smo glasali koje boje ce felne da budu? Izgleda prelepo i pre i posle ulepsavanja. Inace video sam jedan na oglasima u ovoj boji sa plavim felnama, izgledaju bas neobicno i upadljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim felne su ostale crne, ako se ne varam za ovaj CBR smo glasali koje boje ce felne da budu? Izgleda prelepo i pre i posle ulepsavanja. Inace video sam jedan na oglasima u ovoj boji sa plavim felnama, izgledaju bas neobicno i upadljivo. Hehe, da to je taj. Niko me nije ubedio da zna da uradi farbanje ili plastifikaciju kako treba pa sam odustao. Sada bih radije ofarbao zadnju viljusku u crno nego farbanje felni ali mi je ekstremna promena od fabricke verzije pa ni to najverovatnije necu uraditi Sent from my iPad2 using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1237 Napisano Maj 19, 2013 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ok kondom ali koja je njegova uloga u ovoj prici o ulepsavanju motora ??? Inace , zvuk mi se djasvi opasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ok kondom ali koja je njegova uloga u ovoj prici o ulepsavanju motora ??? Inace , zvuk mi se djasvi opasno. To sam dobio na moto skupu ali moja analogija je da je motor sada je*ački Zvuk je još bolji u vožnji samo nadam se da neće mnogo uticati na džep jer ga ređe šaltam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 527 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se vise svidja kako izgleda na prvoj slici . Ali zvuk je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se vise svidja kako izgleda na prvoj slici . Ali zvuk je U zvuk sam se zaljubio od prvog paljenja, ali meni je najlepši delalj kada je motor ugašen kako se stop svetlo uopšte ne primeti tj stopi se uz ostatak motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan bugsy druze, jel pamtis kad si mastao o ovom SRAD-u koji sam ja kupio od Bokija, jos uvek je kod mene....e sad ja mastam o ovoj tvojoj Hondi...da se menjamo:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 24, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bugsy druze, jel pamtis kad si mastao o ovom SRAD-u koji sam ja kupio od Bokija, jos uvek je kod mene....e sad ja mastam o ovoj tvojoj Hondi...da se menjamo:) Hehehe, baš me obradovala ova poruka. Taj (ali baš taj) SRAD je i dan danas super Žao mi je, ali mi Suzuki više nije ono što je nekada bio. Mada siguran sam da uz malo truda ćeš i sam uspeti sebi da ostvariš taj san, kao što sam ja, pa da imaš i bolju Hondu od moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan bugsy druze, jel pamtis kad si mastao o ovom SRAD-u koji sam ja kupio od Bokija, jos uvek je kod mene....e sad ja mastam o ovoj tvojoj Hondi...da se menjamo:) Hehehe, baš me obradovala ova poruka. Taj (ali baš taj) SRAD je i dan danas super Žao mi je, ali mi Suzuki više nije ono što je nekada bio. Mada siguran sam da uz malo truda ćeš i sam uspeti sebi da ostvariš taj san, kao što sam ja, pa da imaš i bolju Hondu od moje Nije toliko nedostizno zameniti motor ali mi je zao sto ce Suzuki otici nekom paceniku koji ce ga unistiti a samo ja znam kako sam ga kupio i koliko mazio pazio.....neko ce reci da sam bolesnik ali jbg vezem se za ono sto volim ako je to i masina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 24, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nije toliko nedostizno zameniti motor ali mi je zao sto ce Suzuki otici nekom paceniku koji ce ga unistiti a samo ja znam kako sam ga kupio i koliko mazio pazio.....neko ce reci da sam bolesnik ali jbg vezem se za ono sto volim ako je to i masina.... Ništa nije nedostižno Nema tu ništa pogrešno što se vežeš jer i ja to radim. Naravno uvek sam onda finansijski na gubitku ali bar znam da sam to nešto imao baš onako kako ja volim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan tablica je dušu dalo za marsovce !!! kad te zaustave da im imaš šta objašnjavati pa i koju kaznicu platiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 17, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan tablica je dušu dalo za marsovce !!! kad te zaustave da im imaš šta objašnjavati pa i koju kaznicu platiti To se iskrivila od vožnje na autoputu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da je ovako ruznije. Ja kad vidim ovako nabudzenu tablicu bez ikakvog iole pristojnog nosaca, slosi mi se. Pa cak i izduv je estetski lepsi kao fabricki. Zvuk naravno nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...