vujo032 2874 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas za drugara, a garantujem za njega da je korektan, i znam da motor vozi i održava za svaku pohvalu. Na poslednjoj fotografiji su bitni podaci, mislim da nema potrebe da prepisujem. Za BJB bratiju sam izdejstvovao mali popust, a još samo da napišem da je čoveku nadimak PIKSI. Ako rešite da ga zovete, možete dobiti ostale informacije koje vas zanimaju. Zamolio me da ja postavim oglas, jer on stvarno nema dodira sa kompijuterima, nadam se da ga neće obrisati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi bilo dobro da je napisao i cenu. BTW, ne da sam se lozio na ovaj motor kao mladji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je bilo da prekucas ovaj tekst sa poslednje slike al dobro. I mene zanima cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ја баш волем гвожђурије, и мене занима од које цене креће (папир мож да се ишчита)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2874 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ima interesovanja, pa makar samo to bili kibiceri HONDA CB400N -Godište:1985 -Snaga 43 KS -Registrovan do 4 Jula -Gume stavljene nove, i prešle 2000 km. -Prohromski auspusi -Novi Lanac -Urađen servis za ovu sezonu -Motocikl u veoma dobrom stanju -Tel: PIKSI:060/38-23-123 Mislio sam da je i cena na papiru, ali evo dodajem i taj podatak. Ceni motor 900 Eura, ali kao što rekoh ima mali BJB popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Maj 16, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Na papiru pise 43ks... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2874 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Na papiru pise 43ks... Ispravljeno - hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 16, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Auuu vidi felne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Maj 16, 2013 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepa. Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2874 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat za 850 Eura! Zaključavam temu, hvala svima koji su učestvovali u istoj. Pozdrav-Vujo032! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...