Quick 16 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi neki havarisan motocikl ili motocikl stranac novije proizvodnje. Ako imate mozete pisati ovde ili na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan prodaje moj drugar Kawasaki Versys budzen na fajtera, italijanske table 2007 god, presao ispod 20000 km, trazi 2500 evra ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, interesuje me sportski ili eventualno sport touring motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi neki havarisan motocikl ili motocikl stranac novije proizvodnje. Ako imate mozete pisati ovde ili na PP pogledaj ovaj sajt u deželi : Avto.net Info: Moto Spirit mi je negde oko 6-7 km od moje kuče i mislim da ima sigurno nešto za tebe Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan k6 1000ccm,stranac??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kazi mi druze jel se ti bavis tim dovozenjem motora iz Slovenije ili? A taj K5 bi me itneresovao, pusti mi neku sliku ako imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...