SHOKLA 1737 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi ovo dismr na neko muvanje, i pokusaj zakazivanja "dejta". Ali, posto si ga ti iskulirao (FABIJATICARA), i okrenuo mu ledja, stariji cikica je, vodeci se reklamom za MILKU, skontao da je sve sto vam nedostaje, MALO GURKANJA...!!! Znaci, ljubav je na vidiku! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi ovo dismr na neko muvanje, i pokusaj zakazivanja "dejta". Ali, posto si ga ti iskulirao (FABIJATICARA), i okrenuo mu ledja, stariji cikica je, vodeci se reklamom za MILKU, skontao da je sve sto vam nedostaje, MALO GURKANJA...!!! Znaci, ljubav je na vidiku! Hahahaha Nego našao sam način da pronađem dotičnog samo prvo čekam da vidim šta će uraditi gospoda iz policije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni i dalje nije jasno da nisi uspeo da zapamtis registarski broj,da trazis njegove podatke a imas pravo.,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan meni i dalje nije jasno da nisi uspeo da zapamtis registarski broj,da trazis njegove podatke a imas pravo.,,,, Druže nadam se da nikada nećeš doći u situaciju da moraš da pamtiš tablice pa da vidiš da nije lako sagledati svaki aspekt trenutne problematike 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan У доба када је све у животу пропраћено сличицама и клиповима из свима доступним мобилних телефона, ти се ниси сетио да шкљоцнеш коју фотку? Да је била ситуација "удари и бежи", да си био у шоку, па и да разумем, али ти и тај тип сте комуницирали са полицајцем, били један поред другога неко време, а теби није "синуло" - то не разумем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan У доба када је све у животу пропраћено сличицама и клиповима из свима доступним мобилних телефона, ти се ниси сетио да шкљоцнеш коју фотку? Да је била ситуација "удари и бежи", да си био у шоку, па и да разумем, али ти и тај тип сте комуницирали са полицајцем, били један поред другога неко време, а теби није "синуло" - то не разумем. Sinulo je to meni, ali posto nisam naveo detalj da je policajac mobilnim telefonom slikao jos prvi put kada nam je prilazio ne vidim razlog zasto bih ja trebao da slikam. Plus rukavice koje uvek nosim nisu dobre po touch screen-u. Ma lako je posle bitke biti general. Eto imate ideju kako ne treba postupiti. Sent from my iPhone4 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 21, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sinulo je to meni, ali posto nisam naveo detalj da je policajac mobilnim telefonom slikao jos prvi put kada nam je prilazio ne vidim razlog zasto bih ja trebao da slikam. Plus rukavice koje uvek nosim nisu dobre po touch screen-u. Ma lako je posle bitke biti general. Eto imate ideju kako ne treba postupiti. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Razlog za slikanje uvek postoji. Pre nekoliko godina sam bio u sred šestrostukog sudara na ibarskoj kod Lazarevca ( Ja sam uspeo da zakočim, i moj auto nije ni bio okrznut, al sam bio blokiran skoro šest sati na putu ). Naravno, islikam sve iz svih mogućih pozicija. Posle toga dođe polčicija, urade uviđaj i oni sve islikaju ( čak i mene i moj auto ) . Nakon nekih šest meseci dobijem poziv kao svedok, odem u sud u Lazarevac, prozovu me, uđem kod sudije, a kod nje na stolu ona i prethodni svedoci crtali na papiru gde je koje vozilo bilo. Pita me gde sam ja bio, ja ono pogledam, reko - ovo ništa ne valja, gde su vam slike što je policija slikala ? Kaže mi sudija - " nema slika, nisu uspele ). Onda ja izvadim moje fotografije koje sam otštampao pa joj dam i objasnim ko je gde bio. Ozarila se žena od sreće. Na kraju sam sa momkom što mu je bio uništen kamion išo i kod fotografa da mu izradi fotografije ( poneo ja na flešu ) Da bi momak mogao da ih da osiguranju da mu isplate štetu ( nije bio kriv ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Mlatite praznu slamu na 6 strana Kad ga nisi nalupao istog momenta nzm sta sad ocekujes i da ga nadjes... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Razlog za slikanje uvek postoji. Pre nekoliko godina sam bio u sred šestrostukog sudara na ibarskoj kod Lazarevca ( Ja sam uspeo da zakočim, i moj auto nije ni bio okrznut, al sam bio blokiran skoro šest sati na putu ). Naravno, islikam sve iz svih mogućih pozicija. Posle toga dođe polčicija, urade uviđaj i oni sve islikaju ( čak i mene i moj auto ) . Nakon nekih šest meseci dobijem poziv kao svedok, odem u sud u Lazarevac, prozovu me, uđem kod sudije, a kod nje na stolu ona i prethodni svedoci crtali na papiru gde je koje vozilo bilo. Pita me gde sam ja bio, ja ono pogledam, reko - ovo ništa ne valja, gde su vam slike što je policija slikala ? Kaže mi sudija - " nema slika, nisu uspele ). Onda ja izvadim moje fotografije koje sam otštampao pa joj dam i objasnim ko je gde bio. Ozarila se žena od sreće. Na kraju sam sa momkom što mu je bio uništen kamion išo i kod fotografa da mu izradi fotografije ( poneo ja na flešu ) Da bi momak mogao da ih da osiguranju da mu isplate štetu ( nije bio kriv ). Ti si imao 6 sati a ja 20 sekundi pre nego što sam pozvao policajca Mlatite praznu slamu na 6 strana Kad ga nisi nalupao istog momenta nzm sta sad ocekujes i da ga nadjes... Pa sigurno neću ni sada kada sam se oladio da ga nalupam već da pokušam nešto pametnije da izvedem, npr pravda? Znam svi ćete da se smejete i da kažete da to nije moguće, samim tim još bolje, biću zadovoljniji kada uspem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 563 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=qcQq3uBS-bE Hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe Eto vidiš da nije lako razbiti tj odlomiti retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš da nije lako razbiti tj odlomiti retrovizor Znam jos iz tinejdzerskih dana... mada, sad, godinama kasnije, imam nekog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znam jos iz tinejdzerskih dana... mada, sad, godinama kasnije, imam nekog iskustva Sram te bilo Sent from my iPhone4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 24, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Mlatite praznu slamu na 6 strana Kad ga nisi nalupao istog momenta nzm sta sad ocekujes i da ga nadjes... cool story bro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sram te bilo Sent from my iPhone4 using Tapatalk Evo sjedim u ćošku i stidim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ovo su Déjà vu price, mislim da sam procitao ovakvih prica za ovih par godina nebrojano puta. Super je imati kameru na motoru, steta sto je to nepristupacno za nase novcanike jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovo su Déjà vu price, mislim da sam procitao ovakvih prica za ovih par godina nebrojano puta. Super je imati kameru na motoru, steta sto je to nepristupacno za nase novcanike jos uvek. Onda bi mi trebala i kamera nazad da snima jer drugačije ne bi' mogao da dokažem nameru da me udari. Na prednjoj bi se samo videlo kako se cimnuo motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan mi stigao poziv za sud u ulozi ostecenog vezano za ovaj slucaj. 20 marta cu znati sta ce se tacno desiti sa doticnim gospodinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi li konačno saznao ko je gospodin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da li je neki budza (to nisam), ali ime i prezime jesam! Mislim da cu biti prvi koji se na takvom sudjenju pojavio sa advokatom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EskimkoSD 0 Napisano Mart 8, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da li je neki budza (to nisam), ali ime i prezime jesam! Mislim da cu biti prvi koji se na takvom sudjenju pojavio sa advokatom! I ? ima li nesto novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Mart 11, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 20 marta u 12:20 ce biti novosti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li nas jedno 10-20 u punoj opremi da dodje da pristvuje sudjenju? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Bas me interesuje sta ce biti na kraju Kako god da se zavrsi mislim da mu vise nece padati napamet da se tako ponasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Oderi vola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...