Boban EN 543 Napisano Maj 11, 2013 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, ko što je u zaglavlju napisano gde se može napraviti rezervni kod ključ za Horneta. Neko sigurno mesto srvis ili slično. Unapred hvala pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu kod hrama Svetog Save, oko 6.000,oo .Ti, motor, ključ i pare ste obavezni! Možda može i jeftinije, ja za sada tražim, ali mi ne gori pa je laganica. http://www.servisandrejevic.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Civan 1 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xt660x Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova cena vazi za svaki motor? Ja sam trazio za xtx-a da napravim kljuc, trazili mi 150€. Kad me nije slog opalio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan preko puta Delta motors-a na Adi ima momak radnju(lokal), za 30 eur radi kljuceve za motore, dok su drugi trazili od 60 do 100 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 27, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i Petka kod pumpe u Cvijićevoj http://www.bravarpetko.rs/lat-kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj hornet ima HISS sistem,treba uzeti nov blanko kljuc i prebaciti kod sa tvog originalnog kljuca na blanko...Jako bitna stvar koju bi trebalo da uradis jer ako ne daj boze izgubis originla kljuc,trebace ti oko soma eura da sredis motor.. Ja sam pre mesec dana odradio duplikat kljuca za moju f4i,ali to ti je isto...Platio sam 2500 din s tim sto sam ja vec imao blanko kljuc... Ti posto nemas racunaj da ce te to kostati 50 evrica a mozda i 60,sve zavisi gde budes radio....To ti je okvirna cena, da znas,svako ko ti trazi vise,znaj da hoce da te zavrne...Pozdrav ! A da,ako hoces da se zanimas evo ti link kako to mozes da odradis i sam...Ja nisam imao muda da cackam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 543 Napisano Jun 19, 2013 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam ključ kolega Dusanko ima još da nadjem nakog pouzdanog da ga ukodiram i na konju sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...