vudu 6 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan veće mi je zadovoljstvo da dođem do tamo, nego da boravim u pijanoj, često i agresivnoj rulji, Da li sam se ja prepoznao ili ti nisi dobro procitao Pozdrav za "rulju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha pijana rulja , a vidi kravicu na stolu. Vudu samo ti i Sale pijete pivo , koliko se ja secam i ja sam bio prisutan dok se pilo to mlekce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 28, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha pijana rulja , a vidi kravicu na stolu. Vudu samo ti i Sale pijete pivo , koliko se ja secam i ja sam bio prisutan dok se pilo to mlekce al si me ocrnio ;D,pije i YO pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ok,Vudu... I've got a point! ps.dobro ti stoji taj motor...koji je to?? Yo je sa Tata-Mariom "ljushtio" vilju+malu bavariju(onu shto je lakshe sesti na nju,nego..) ;D A sad dosta off-a...vracamo se temi! Tema je Kvantitet=Kvalitet....al'za malo! Da li je u "stvarnom zzivotu" moguce udruzzivanje klubova zarad postizanja veceg kvaliteta skupa, u smislu masovnosti posete,boljeg izbora lokacije i aktivnosti... Pitam ja? I ako jeste...koji su to klubovi,po vashem vidjenju, gde je to moguce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Možda je i moguće. Sezonu skupova u Srbij otvaraju Smederevo i Majilovac.Eto,izgleda da su se komšije udružile. Bio je pokušaj prije 7-8 godina da se JUG dogovori oko jednog velikog skupa ( Niš i oko 200 km ukrug).Propalo je...ko zna zašto. A možda i ne bi trebalo da se klubovi udruže. Nek' pravi ko šta hoće.Ne mora da znači da će manje skupova donijeti kvalitet.Šta je kvalitet? Skuplja muzika i bina ili više ljudi ili...Čeh pominje "tamo neki VIS"...vjerovatno bi on bio zadovoljniji boljom svirkom...i ja bih.A svjedoci smo da ovdje mnogi zagovaraju jeftinije grupe i bolje druženje.Šta je bolje druženje? Hajde da pogledamo "bližu istoriju. "Znam da će ovo biti nepopularno jer je na ivici "politike",ali dozvolite mi da obrazložim. ;D Slovenci su nam ...nekada ...predlagali da ukinemo "onu štafetu"...popljuvali smi ih,pa su predložili da se uvede "civilno služenje vojske"...opet smo ih popljuvali...pa neku "konfederaciju"..mi opet... Izgleda da su ljudi bili u pravu,pa sada šta god da mi Slovenac ponudi...ja prihvatam i ne pitam da li je to dobro ili ne Eto oni imaju mali milion skupova,a na raspolaganju im je mnogo manje kilometara nego nama i to funkcioniše. Kako natjerati klubove ( GRADOVE ) da se udruže,kada,kako je neko rekao,skupove ne prave samo klubov koji su u MAS-u,VAM-u lili... Nek' pravi ko šta hoće,više ćemo se truditi oko organizacije ako imamo zdravu konkurenciju.Ja volim da imam izbor. A nismo ni mi ,koji organizjemo skupove,baš neki namćori. Dogovaramo se mi,sačekamo da MAS uradi preliminarni kalendar,pa se onda zivkamo i ako nam se trmini podudaraju,gledamo da nismo bliže od 200 - 300 kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Decembar 28, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan ps.dobro ti stoji taj motor...koji je to?? Yo je sa Tata-Mariom "ljushtio" vilju+malu bavariju(onu shto je lakshe sesti na nju,nego..) ;D Neka mi moj prijatelj Yo oprosti za jos jedan off! Stvarno je dobar onaj motor,V-strom...samo da je jos Honda Da si ti samo sa Tatom ljushtio ovu kombinaciju,ne bi bio gresan,nego si nas sve nater'o u greh A ti brate Mihajlo,sam sljushtio kravicu,pa posao da nadjes novu ;D Obelix-e,tebi sam vec negde svrstao u klasu nepopravljivih ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ps.dobro ti stoji taj motor...koji je to?? Yo je sa Tata-Mariom "ljushtio" vilju+malu bavariju(onu shto je lakshe sesti na nju,nego..) ;D Neka mi moj prijatelj Yo oprosti za jos jedan off! Stvarno je dobar onaj motor,V-strom...samo da je jos Honda Da si ti samo sa Tatom ljushtio ovu kombinaciju,ne bi bio gresan,nego si nas sve nater'o u greh A ti brate Mihajlo,sam sljushtio kravicu,pa posao da nadjes novu ;D Obelix-e,tebi sam vec negde svrstao u klasu nepopravljivih ;D ;D ;D Ma ja sam "rulja" sam od sebe,nepopravljiva rulja...dabogada MU oči ispale ko me vidi pijanog. Eto da i ja malo OFF-ujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Vidim...krenulo vas... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Neka prave i organizuju sto vise skupova, a ljudi neka sami odluce gde ce da idu. Samo tako ce se doci do kvaliteta kroz konkurenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 29, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Neka prave i organizuju sto vise skupova, a ljudi neka sami odluce gde ce da idu. Samo tako ce se doci do kvaliteta kroz konkurenciju. pa tako i je ,niko nikoga nemoze tjerati da negdje ide ako to ne zeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Tko to moje ime priziva ??? Mi smo zbilja rulja: Vudu, Žare, Yoman, Sale, Mina, Dača .... plus i ja..... Ali dosta zezanja ! Radi informiranosti na svom prvom moto susretu sam bikend io davne 1981. godine, na Arehu pokraj Maribora, posjetio preko 200 moto susreta ( do onda sam brojao negdje 1998. ). Sve je moguće ako se sretnu dobri ljudi, tako i organizacija zajedničkog moto skupa. Ali cilj mora biti plemenit, znači nema para poslije, nego sve treba završiti feštom s puuuno prasića, jagnjića, koljenica, piva, vina ..... a pare treba dati npr. djeci s posebnim potrebama. Ako se pare dijele između klubova, svađa je sigurna. Bio sam svjedok dosta takvih konflikata, što u svom bivšem, starom moto klubu koji odavno ne postoji ( MK 'Varaždin' ), što između članova drugih moto klubova. Mi smo taj sistem, da nema para, primjenili u našem klubu, i mislim da smo zato opstali, i uspjeli napraviti, po riječima gostiju, jedan lijepi vikend u 5. mjesecu već 6 puta za redom. Pozdrav prijatelji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ti si vodja Rulje! ;D Tata! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas da o'ladite sa tim ruljanjem... zna se ko ovdI ima copyright na tu reč :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Decembar 31, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Ti si vodja Rulje! ;D Tata! ;D Ti si metroruljac !!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pitam.Šta vi to zovete rulja? Mi u selu kad gonimo mnogo veliko stado ovaca ili krava to nazivamo ruljom.E sad rulja na moto skupovima- najverovatnije mislite na veliki broj motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Licno sam uvijek bio pristalica kvaliteta! Zato svoj glas dajem centralizaciji moto klubova i stvaranje jednog mega susreta u organizaciji, pa recimo, 20 moto klubova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ideja koja vec 4 godine zivi u novom sadu i bila bi i jos lepsa kada bi i ostali novosacki klubovi se pridruzili da moto fes dignemo na veci level . mislim a i siguran sam da je pitanje par godina kad cemo stici do tog cilja, isto tako probaj te da u vasoj sredini se organizujete. Svima ce vama biti lakse i videcete rezultate za par godina.tim pobedjuje a ne pojedinac napravite svj tim . svima koji su ovo procitali i za takav savet se odluce zelimo puno srece na tom putu .Ns time i Ns riders . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan meni je dovoljno da ima dobrog jela dobra ekipa i da je daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan meni je dovoljno da ima dobrog jela dobra ekipa i da je daleko Apsolutno se slažem !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...