mali3maj 76 Napisano Maj 11, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Posto menjam kontinent a imam stvari koje mi nece trebati...... 1. Sprint Apollo 2009god presao 12000 redovno odrzavan, u zadnje vreme je bio samo u sumi ali sam prodao gume i bandze tako da ide sa orginalnim gumama. Ima nove plocice prednje i zadnje uradjen servis, Race auspuh otvoren sa izduvnom granom, stitnike za ruke,dosta delova...... Ide na ime kupca. Neka bude 500e. 2.INmotion jakna ima sve protektore i zimski ulozak, XL (19) jbg visok sam 193 92+kg raspon ruku 160.Ima na desnom rukavu ostecenje od auspuha. Neka bude 50e 3. Duchinni D200 sa cvikerima u orginalnoj ambalazi bez ogrebotina 5000rsd 4. Givi Xplus u orginalnom pakovanju bez ogrebotina 120e 5. Boblbee megalopolis sport u crvenoj boji bez ogrebotina 100e. 6. Radio skener Albrecht ae60t Radio stanica Albrecht ae 8000 Radio stanica president Sve manje vise u ispravnom stanju Za sve dodatne inmformacije na PP Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Maj 11, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Ranac otisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...