deki59 141 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc i informacija gde bih mogao kupiti (ili naruciti) sijalice za poziciono svetlo za moju Chitumu. Potrebne su mi najmanje dve sijalice. Karakteristicno je da ove sijalice imaju "sesir" i dva kontakta odozdo. Oznake koje pisu na njoj su BA 12v 5W. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nikad video ovo. Si razmisljao da promenis grlo i da stavis neke druge sijalice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, ali to pokusavam da izbegnem i da motor ostane u originalnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...