Robin Hood 3967 Napisano Jun 7, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' samo napred pa da slavimo i dva meseca od tvog udesa! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Jun 10, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan sve dođe i prođe....izvuci pouke i nebudi tvrdoglav vozac,naplati materijalnu i nematerijalnu stetu i nazad na bike...brz oporavak ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se, kolega. pre otprilike mesec i po dana sam i ja imao istu situaciju...motor polupan a ja samo lakse povrede ledja. Razumem kako ti je. Samo sad to preguraj, motor sredi od osiguranja i na drum. Kad budes isao u osiguranje naplati i stetu na motoru i povrede. I naravno, bez opreme nigde! Ako nista drugo barem kaciga, koja je i meni spasila glavu... Pozdrav i brz oporavak ti zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 11, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan iPad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Jun 11, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije laksa povreda, ako je zadobio naprsnuce zgloba! Zar ne? Mogao bi da ga odere na sudu. Samo, uzmi advokata i reci mu "30% je vase". Unistice ga na sudu... Ja sam davno imao udes (verovatno zato sad vozim kao baba) i nikad necu prezaliti sto nisam tuzio idiota... Nisam bio kriv uopste, vozio sam sporo, on nije ustupio prednost, dakle, mogao sam sta sam hteo. Mlad i neiskusan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Smatra se medju laske povrede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Jun 16, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan iPad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...