Jump to content

Moto Zajednica

GIVI E360N + WingRack

Recommended Posts

• Drug član, 1123 postova

Dakle, kao sto kaze u naslovu, prodajem ovaj komplet...sa naglaskom na KOMPLET.

KOferi su novi novcati i nisu nikada bili na motoru. Sve knjizice, kljucevi itd...Inace, kapacitet kofera je po 40L.

WingRack nije nov. Od nekog metala-aluMINIMUMA ili tako neceg je. I on je GIVI i nema plocu za TOP CASE. Dakle samo za bocne kofere je.

Prodajem ih jer mi se ne svidja kako stoje ma mojemu maleckom i slabasnom motoru i nalozio sam se da kupim kacigu(koja mi doduse uopste ne treba ali ajd sad...) i trebaju mi pare. E najvise zbog ovog drugog, cena je ZACEMENTIRANA na 260 € i u obzir NE DOLAZE NIKAKVE ZAMENE. Takva je trenutna situVacija. A da li ce se vremenom menjati, ne znam.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Nema. Slikacu danas ako treba. Mada, kofere nema sta da slikam jer su novi. Jedino taj WR. Ali posto znam da ljudi vole da gledaju slike, postavicu danas-sutra :)

Slidze malo kasne pa se izvinjavam. Dakle koferi novi sa rezervnim kljucevima, knjizicama...itd...itd... WR nije nov. Ako nekog interesuje nesto posebn mogu da slikam pa da posaljem. Ja ne znam sta bih jos slikao.

post-12773-0-78893100-1368393424_thumb.jpg

post-12773-0-49511700-1368393478_thumb.jpg

Ovoj ponudi dodajem i TOP CASE GIVI E46N. On nije nov ali je kao nov. Daklem, cena je 260 za tri navedena kofera i WR.

Ako treba jos koja slika, narucite i dobicete.

Ovoj ponudi dodajem i TOP CASE GIVI E46N. On nije nov ali je kao nov. Daklem, cena je 260 za tri navedena kofera i WR.

Ako treba jos koja slika, narucite i dobicete.

Kao sto sam naglasio u prvom postu, prodajem SAMO KOMPLETNO tri kofera i WR. Ovo kazem jer me je vise kolega pitalo da li bi prodao rasparno.

• ODUSTO OD DIJETE, 2745 postova
  • Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155

Jel taj komplet pasuje na SUZUKI GSX 650F i da li na to može da se doda tj upati i nosač zadnjeg kofera pa da to bude komplet ili mora da se nešto budži da bi se montirao nosač zadnjeg kofera. :zvizduk:

Pogledaj ovo:

http://www.givi.co.uk/Fitment-kits/Wingrack/Wingrack

I ukucaj wing rack for suzuki gsx 650 f pa ces videti. Ja stvarno ne znam da li bi trebalo nesto da se doda na tvoj motor da bi wr "seo" na njega ali i ako treba, majstor Seba je uvek tu. A naravno da moze da se namesti i ploca za top case. Ja nemam taj nosac za wr ali ti mozes da njega namestis za bocne a klasicnu plocu za top case. Najbolje je da se cujes sa ljudim koji to rade.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja