dart xx 0 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovan motor, odlucio sam se za suzuki gsxr 750, e sada pitanje je sledece, trenutno biram izmedju modela iz 1991 i 1993 godista, obadva su ocuvana i dobra, ne mogu da se odlucim, pa me zanima vas savet, koji je bolji da uzmem, da li noviji, ili uljaru... Hvala u napred na savetima :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Po meni uljaru ali 1100....retki su dobri al ako nadjes dobrog,motor bolji i od dosta novijih motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovan motor, odlucio sam se za suzuki gsxr 750, e sada pitanje je sledece, trenutno biram izmedju modela iz 1991 i 1993 godista, obadva su ocuvana i dobra, ne mogu da se odlucim, pa me zanima vas savet, koji je bolji da uzmem, da li noviji, ili uljaru... Hvala u napred na savetima :-) Da li je motor star 20 ili 22 god ,to uopste nije presudno ni vazno. Vazno je stanje i kako je vozen i odrzavan. Iz licnog iskustva ; imao sam vodenog 1100 W 93. a sad imam ujnog iz 91. I uopste nemam dilemu,ULJNI. Brat mi je imao bas te sto ti navodis, 750 iz 91. i iz 93. Vodeni je malo moderniji, mozda malo i ljepsi ili i puno osjetljiviji i vise trazi paznje.MIslim da se ti prvi vodeni nisu proslavili tako da ja licno nikad vise ne bih uzeo vodenjake iz tih prvih generacija. O uljarama ne treba pisati jer to je LEGENDA od serije.Svakako ti zelim srecu pri izboru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dart xx 0 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, i moje misljenje je bilo blizu toga, sve vise se opredeljujem za 1991 :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...