dart xx 0 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovan motor, odlucio sam se za suzuki gsxr 750, e sada pitanje je sledece, trenutno biram izmedju modela iz 1991 i 1993 godista, obadva su ocuvana i dobra, ne mogu da se odlucim, pa me zanima vas savet, koji je bolji da uzmem, da li noviji, ili uljaru... Hvala u napred na savetima :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1210 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Po meni uljaru ali 1100....retki su dobri al ako nadjes dobrog,motor bolji i od dosta novijih motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 201 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovan motor, odlucio sam se za suzuki gsxr 750, e sada pitanje je sledece, trenutno biram izmedju modela iz 1991 i 1993 godista, obadva su ocuvana i dobra, ne mogu da se odlucim, pa me zanima vas savet, koji je bolji da uzmem, da li noviji, ili uljaru... Hvala u napred na savetima :-) Da li je motor star 20 ili 22 god ,to uopste nije presudno ni vazno. Vazno je stanje i kako je vozen i odrzavan. Iz licnog iskustva ; imao sam vodenog 1100 W 93. a sad imam ujnog iz 91. I uopste nemam dilemu,ULJNI. Brat mi je imao bas te sto ti navodis, 750 iz 91. i iz 93. Vodeni je malo moderniji, mozda malo i ljepsi ili i puno osjetljiviji i vise trazi paznje.MIslim da se ti prvi vodeni nisu proslavili tako da ja licno nikad vise ne bih uzeo vodenjake iz tih prvih generacija. O uljarama ne treba pisati jer to je LEGENDA od serije.Svakako ti zelim srecu pri izboru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dart xx 0 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, i moje misljenje je bilo blizu toga, sve vise se opredeljujem za 1991 :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...