Marko 125 1 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Trenutno imam Peda Piccolo 50 ali hocu da ga prodam i kupim drugi motor 125cc do 900e. Sad me interesuje vase misljenje, da li je bolje uzeti motor tipa Sprint Pulser 125 ili Qinqqi da je 2008 god. i mladji ili je bolje uzeti neki motor kvalitetenije marke tipa Yamaha,Honda,Aprilia itd. da je straiji i sa vise predjenih km ...Interesuju me Supermoto/Enduro/Cross/Sport motori,ali da je do 900e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Maj 2, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Sport odmah izbaci sa liste..za te pare nema da valja a i glava je u torbi zbog snage a i ti nemas iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 2, 2013 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pulser 125 ili 200 ccm je solidan izbor, ima ih dosta kod nas, ima uvoznika, delovi nisu problem, samo bitno da uzmes ocuvan primerak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko 125 1 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih onda nekog od ovih: Sprint Pulser 125, Sprint Track 125, Keeway Speed 125 ili Qinqqi 125... Koji je po vama najbolji ?? I ako moze neko ko je imao ili vozio neki od ovih motora da mi napise kakva su mu isustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih onda nekog od ovih: Sprint Pulser 125, Sprint Track 125, Keeway Speed 125 ili Qinqqi 125... Koji je po vama najbolji ?? I ako moze neko ko je imao ili vozio neki od ovih motora da mi napise kakva su mu isustva... Speed je odlican izbor. Vozio sam drugarov i za te pare nema greske(cini mi se da ga je on platio novog negde oko 1K evra). Imas na forumu jednu podugacku temu o speed-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide takodje za Keeway Speed 125. Drugar ga ima i zaista nije los,sto se tice odnosa cene i kvaliteta... U principu gledaj sta ti naleti a da je u najboljem stanju i da je ocuvano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...