Mina 545 Napisano Novembar 26, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuu pa ja imam da nadoknadim chitavih 25 strana !!! Tako da oprostite mi shto netju poshtovati ono 2 slike po strani Slika sa meni najlepshe i najbolje voznje 2006 Takodje draga slika sa ovogodishnje klubske voznje po Makedoniji Najludji,najduhovitiji,najnemirniji...itd suvozach koga sam vozila! Moja dobra drugarica Lady L Mislim da ovoj slici nije potreban komentar ;D Sad chekam da predje na sledetju stranu...pa kachim josh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Finest 0 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Motor Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje za SVE !! zashto ne kachite slike na bikepics.com ?? 100% bi jedna bila picture of the day...video sa bar 10 slika koje su mi osvojile srce...pogledao sam prvih 10 strana i uglavnom su slike extra i profesionalne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan 1988. godina Kako bi Nikola rekao... Mali gospodin... Pocivaj u miru druze... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 1, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sa jednog zajednickog snimanja i druzenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce leto....2009.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja i bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan DIVCIBARE 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam posto ovo nije moja slika li mi je predobra tako da sam hteo da je podelim sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jednim okom gledam sta mi rade majstori, drugim jarac... ...i tako sam uzrikavio! izvinjavam se za mali off vlilis-e,možeš li da mi kažeš gde je ovo uslikano?deluje mi nešto poznato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe u Pancevu u brace Jovanovica. Tu sam radio do leta. U "Riu" se pila odlicna kafa, a u "Kordunu" glava u skembetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znači tvoj KTM je bio parkiran kod DDOR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Komentar sa zadnjeg sedišta 1.Prošlogodišnja omiljena fotka. Uspela sam nagovoriti Vladu da zalepi vinjetu na ćebe a ne na kacigu. Sutra dan smo kupili nove kacige pa bih od Budimpešte do granice morala držati staru kacigu ko štafetu. 2. Ovogodišnja fotografija. Omiljena deonice puta od Mostara do Metkovića, asfalt oguljen, a kiša fala na pitanju pada.Vidi se moje koleno i senka. 3. Vlado će na sledećoj strani staviti svoje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEMILI 0 Napisano Decembar 30, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Chicago, Illinois Prijavi odgovor kao problematičan Ova fotografija mi je draga zbog secanja na lepe i smesne trenutke pokusaja da se sa skuterom od 125cc savlada nemoguc teren prasuma ostrva Ko Pangan na Tajlandu. prikazuje trenutak odmora i hvatanja zaleta. Sa leve strane (sa muzevnom kacigom ) je drugar iz Holandije Martin, a desno je moja malenkost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači tvoj KTM je bio parkiran kod DDOR-a lep kolega vozi ktm , vise puta sam mislio da ce neko da me tepa sto ga zagledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Decembar 30, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znači tvoj KTM je bio parkiran kod DDOR-a lep kolega vozi ktm , vise puta sam mislio da ce neko da me tepa sto ga zagledam takođe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Januar 1, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Trip to Ireland Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trip to Ireland Skidam kapu i klanjam se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od jos neostvarnehih zelja....Blago tebi :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam koncert sa Penthouse bendom u Bukuresti i ovog lika sam video na ulici ali nisam stigao da mu se javim lik je lood 100 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo?? Grcka, negde izmedju Sparte i Pirgosa... Ako se ne varam, sporedni put na liniji Megalopoli-Pirgos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ovi predeli su fantazija, ja iovako 100% idem na krstarenje po Grckoj tako da cu da vidim da prodjem ovim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 14, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo sa Ade Huje... Uslikao kolega busMan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...