markone 447 Napisano April 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Palic U 99% stvari se ne slažemo, ali za ovu fotku sa točkom moram da priznam da je jako lepa. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 18, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo dorađena fotka upecana na silasku sa Kopaonika prošle godine, trenutno mi čuči na ekranu (dodao sam i original, setih se pravila iz prve poruke ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Obje su od ljetos, prva je sa trajekta, a druga je u Dubrovniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedne od retkih na kojoj se vidim i ja i motor, a da su pritom i lepo ispale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano April 21, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam jos par fotki koje mi, onako bas, bas znace u zivotu... Nisu toliko kvalitene kada ih sad gledamo, ali meni su neprocenjive. Godina je 1996. Nas trojica drugara smo se dogovorli da krenemo za Grcku. Tada se na to gledalo kao na podvig Ili se barem nama to tako cinilo... Pauza na putu. Negde u Makedoniji smo kupili bajat burek i ovde smo stali u sred pakla da ga smandrljamo. E, a posle ove fotke, kad god mi neko pomene motor i more, meni je u glavi ovo parce asfalta... Ne znam zasto, al eto... I tako, do kraja smo se vratili zivi i zdravi kuci, naucili smo da vozimo, a bogami i da cenimo dobre kacige, jakne i kisna odela kojih tada bas i nije bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos uvjek imao ,,kineza'', no usido sam se da podjem i dalje od Budve, evo preko cajgera gledam na moj grad (Budvu) isto tako sam se znao uspentrati i na poneko brdo da bi bacio pogled na Boko-Kotorski zaliv evo i jedna fotka koja pokazuje kombinaciju mene (191 cm) i ,,kineza'' (125 ccm) u voznji sporednim putevima prvi motocikl ima 125, pa onda je skuter sa duplo vise (250) i onda opet duplirano (500 ccm) ili kako su skuteri mocniji od motocikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 23, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Sa prošlonedeljne vožnje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Markone , gde je ovo slikano? Mislim na kom putu? Deluje kao zanimljiv put za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Markone , gde je ovo slikano? Mislim na kom putu? Deluje kao zanimljiv put za voznju Tačno na N45 50.133 E20 14.523 Između Iđoša i Padeja na putu od Kikinde ka Čoki Meni se recimo mnogo više svideo krajolik i krivine na putu od Bele Crkve ka Kovinu. Na žalost nemam slik ejer smo već debelo kasnili pa se nismo zaustavljali. Ako neko ima bilo bi super da okači! Evo još jedne koja mi se dopala, a slikao je Radonja sa svojim aparatom Na slici smo Dragica i ja u Kikindi. Isto sa prošlonedeljne vožnje... A posle praznika očekujte slike sa Kopa Ako nas ne zaveje gore (na planini, ili dole - jug?). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radonja 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Нови Сад Prijavi odgovor kao problematičan Није Коп, ал су Дивчибаре Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Prije 26 godinica nije bilo lako osvojiti pehar :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da je ovo zaista vredna slika. Verujem da ti mnogo znaci. Ja sigurno necu doziveti toliki staz na motociklu koji imas ti. Cestitam ti Zare, sto si ostao normalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 24, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prije 26 godinica nije bilo lako osvojiti pehar :o jbte....kamo misici, tricepsi, bicepsi....jel si to bio na kuri mrsavljanja da mozes dalje da dobacis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da je ovo zaista vredna slika. Verujem da ti mnogo znaci. Ja sigurno necu doziveti toliki staz na motociklu koji imas ti. Cestitam ti Zare, sto si ostao normalan. Staž? Staž je počeo desetak godinica prije te sličice :o A dal' sam ostao normalan....joj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 25, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Prije 26 godinica nije bilo lako osvojiti pehar :o ...odlicno!!!Sve na slici je do dzadza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 29, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Jel prešlo na sledeću stranicu?! Ovo je treća, ali mi je stvarno draga! Pvo putovanje sa snegom u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa priroda i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 30, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moja omiljena slika-moja omiljena naslednica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 3, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kristine (Sprocketeer ovde na forumu)... Na putu za Sijetl prošle godine... Pet fenomenalnih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 3, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ada Bojana i dvije razlicite koncepcije (filozofije) jedna od koncepcija koja mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 3, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Prošli vikend, na putu kući iz severne Kalifornije imao sam priliku da u'vatim mog ortaka Marka u dobroj pozi. Instant klasik. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo sa njegovog prvog ovogodisnjeg suncanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ;D Treba li objašnjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dan kad sam presao na R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...