struja-ns 4 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan powercommander za yamahu xt660 X/R od 2004-2006 godista.prodao sam motor pa mi je ostao visak,koristio sam ga na motoru i mnogo je korisna stvar,motor radi mirnije i bolje,motor dobije dosta snage primeti se znacajna razlika...Cena 220e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan 200e aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan jel to svima xt dovoljno snazan? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan XT nije,ali XTX/R izgleda da jesu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan XT nije,ali XTX/R izgleda da jesu hehehe,ne znaju sta valja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi zelja da te miniram, ali duze vreme gledam ovaj tvoj oglas pa da ti napisem. Koristi pretragu, bio je krajem proslog leta jedan u prodaji za 150 pa spusten na 100 Eura. Ja sam bio zainteresovan ali nisam bio siguran da cu zadrzati XTX-a i na kraju sam ga zamenio za CBR-a pa mi vise nije trebao. Mislim da nije prodat ni za 100, barem se ja ne secam da je otisao. Ako ti bas stoji, mozda je bolje da spustis cenu... ili te bas briga, pa cekas da nekom dosadi poznato poskakivanje XTX-a... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan taj je prodat,znam na koji mislis.problem je u tome sto kome treba ce da kupi od mene,jer nema drugih.ima za 270e na polovniautomobili,ja kad sam kupovao sam 2 meseca trazio i jedva sam nasao slucajno ovaj sto sam kupio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Verujem, jos jednom kazem da nisam hteo da miniram oglas. U poslednje vreme prodaju se samo stvari koje su bas ispod cene. Kao sto rekoh, da vredi da se stavi na XTX, sigurno vredi. Mene je izludjivao neravnomeran rad (poskakivanje) u nizim obrtajima motora. Video sam na net-u da NISTA ne pomaze osim uredjaja koji prodajes. Ja sam se zezao sa smesom, probao ovako, onako, otvoren usis, zatvoren, otvoreni auspusi, db killeri.... vise manje isto trza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan pa da,ovo je extra stvar.ja sam bio prezadovoljan...ja mislim da vredi svaku paru,jos malo cu ga nekom pokloniti ako niko nece da kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...