petarjebivetar 1123 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć kada sam stigao na skup u Smederevo momak na rampi mi saopšti ružnu vest. Poginuo je motociklista iz Beograda baš negde u to vreme. Vraćao se sa skupa i jbg... Ima trenutaka kada nemaš pravo ni na jednu grešku... Evo i linka, mada nema puno šta da se pročita: http://www.telegraf.rs/vesti/672621-poginuo-motociklista-na-auto-putu-beograd-nis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Decko je iz Kragujevca, moj poznanik..... Saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se sta je uzrok ove tragedije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar iz Smedereva mi kaze kako se tamo pricalo da ga je pojurila milicija i da je bezao... E sad kao i obicno svasta se prica, ko zna da li je uopste tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 28, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan RIP , sve je puno rupa, ne sme brzo da se vozi bar jos koj mesec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Video sam tu vest u telegrafu ali kao sto sam napisao vec u nekom drugom postu, da je bas lose krenula ova sezona sa udesima, jednostavno nisam imao snage da je postavljam ovde. Sta reci osim, laka mu zemlja i neka pociva u miru, saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan RIP , sve je puno rupa, ne sme brzo da se vozi bar jos koj mesec Apsolutno tačno. Za nepunih nedelju dana sam "nabo" par takvih rupa da ne znam šta bi se desilo da tu prođe skut sa 10kama. Govorim o širem centru Bg-a. Kakvo je stanje na ostalim putevima naše drage države, mogu samo da zamislim. Ovo je katastrofa Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan RIP, saucesce porodici i rodbini ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoni-kg 5 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...