sale82 0 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan,dobro jutro,dobro vece svima,imam jedno pitanje i jednu dilemu,posto sam rastavio moj Derbi i vazu i sve metalne delove odneo na farbanje u firmu,to mi nije bio problem zato sto radim bravariju,ali sada neznam sta da radim sa plastikama,treba skinuti staru boju zato sto je pocela da se guli i treba ih srediti i ofarbati,na jedno dva mesta su malo i napukle,dali ima neko neki predlog ili neko mozda zna kako bih ja to mogao da sredim da izgleda bogovski,unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan,dobro jutro,dobro vece svima,imam jedno pitanje i jednu dilemu,posto sam rastavio moj Derbi i vazu i sve metalne delove odneo na farbanje u firmu,to mi nije bio problem zato sto radim bravariju,ali sada neznam sta da radim sa plastikama,treba skinuti staru boju zato sto je pocela da se guli i treba ih srediti i ofarbati,na jedno dva mesta su malo i napukle,dali ima neko neki predlog ili neko mozda zna kako bih ja to mogao da sredim da izgleda bogovski,unapred hvala. pukotine mozes da saniras kvalitetnim super lepkom i kako ga stavis preko njega sodu bikarbonu presipaj da ocvrsne , i nadji neki dvokomponentni lepak preko toga zalepi, tako sam ja stare plastike lepio nema teoretske sanse da se unisti o5. Onda sve lepo presmirglaj ali nanesi prko git jer se farba skida postepeno uvek...( poslusaj ovaj savet zato sto mi komsija koji radi limariju i ostale estetske sitnice na kolima medju najboljima u srbiji ovo ti najlakse resenje da zalepis, afarbe sto se tice da nebi ispucala o5..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale82 0 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan git da nanesem samo tamo gde sam lepio ili mogu da nanesem spric git preko cele plastike posto mi se stara farba guli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan preko cele povrsine, mozda si primetio na nekim automobilima gde se ljusti farba na branicima i ispod je crna mat boja, to je zato sto fabrike ne nanose git, kad naneses bolje se primi farba, nanesi spric git pre toga lepo presmirglaj celu povrsinu i svuda nanesi i to je to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale82 0 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala na savetu,ako mi nesto nebude jasno javicu se Pooozzzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 29, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Dzony dobar si decak al pola sto si rekao su gluposti ... Prva greska plastika se obavezno vari jedino je to pravo resenje,tako se moj komsija pravo pametan pa ispucale branike na alfi 156 lepio super lepkom,kad je sve to popucalo i doneo da mu zavarim prvo sam ga naterao da poskida te ostatke lepka pa tek tada sam hteo to da mu uradim... Farba se skida kad nije odgovarajuca podloga nije nanesena pre farbe,spric git je samo jedna od podloga,i ne ide bas na sve materijale,u stvari moze,ali pre njega mora se nesto nabaciti,tipa plastik prajmer i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale82 0 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos jedno pitanje uvezi varenja plastike,dali mozda mogu pukotine na plastikama da se saniraju topljenjem plastike lemilicom?i posle spric git,smirgla plastik primer i farba,dali je tako nesto moguce,cuo sam da su neki i tako lepili plastiku,lemilicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze i uredjaj za varenje plastike radi na istom principu kao lemilica,tj isto topli plastiku,samo je razlika sto se dodaje plastika iz plasticnih elektroda i sto mozes da podesavas tempereaturu,jer postoje vise vrsta plastika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 15, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Gde mogu da nadjem abs elektrode, treba mi samo neki komad, Na netu sam nasao ali se prodaje samo 250 gr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 15, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan idi kod bilo kog plasticara,branik servis sta god i trazi par komada. Imaju oni toga na kilo. casti majstora pivo i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Decembar 17, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda ne moraš da juriš elektrodu, mnogi branici su bili od abs-a, pa ako nađeš polomljen.. Za fordove, ali originalne znam da jesu, druge proveri. Ratkapne su takođe dobre, jer na njima sa unutrašnje strane piše ako su abs.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Decembar 18, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video da je neki tip za elektrodu koristio uspešno plastčne vezice, adekvatne širine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Januar 13, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vezice skoro sigurno nisu od abs plastike, a verovatno mogu za druge vrste plastike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5619 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Videh temu pa da pitam Cime je najbolje namazati plastiku kofera koja je izbledela na suncu ? Postoji li nesto sto bi joj vratilo svezu crnu boju ? Slika je sa neta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1157 Napisano Februar 3, 2017 Zlaja, 290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam video na netu da greju sa fenom onim za skidanje farbe Sent from my MI 4W using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 3, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Videh temu pa da pitam Cime je najbolje namazati plastiku kofera koja je izbledela na suncu ? Postoji li nesto sto bi joj vratilo svezu crnu boju ? Slika je sa neta ... http://www.ocistilako.rs/tecni-imalin-za-obucu Ako je kvalitetan imalin i kad kofer lepo upije, kao nov je (bolje je kada je malo viša spoljna temperatura). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5619 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne lazi me ?! Imalin ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 3, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kao nov, da ne poveruješ. Vremenom malo izbledi, a ti opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan A bamper za branike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Videh temu pa da pitam Cime je najbolje namazati plastiku kofera koja je izbledela na suncu ? Postoji li nesto sto bi joj vratilo svezu crnu boju ? Slika je sa neta ... Arexons Rinnova Spoiler Nero, daje sjaj , odlično farba plastiku, košta 600 dinara, samo prvo odmastite površinu.Ima u Delmax-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Februar 10, 2021 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2/3/2017 at 2:49 PM, Šumadinac said: http://www.ocistilako.rs/tecni-imalin-za-obucu Ako je kvalitetan imalin i kad kofer lepo upije, kao nov je (bolje je kada je malo viša spoljna temperatura). tako je, probao sam juce taj recept, namazao tecnim sredstvom za cipele(ono sa sundjerom), prenocilo, upilo..jutros nekom krpom izglancao, ko novi..nije bas za profi reparaciju ogrebotina, ali koferi izgledaju mnogo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Februar 10, 2021 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo kako su izgledali, a popodne kacim kako sad izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Februar 10, 2021 (promenjeno) Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, za prvu ruku, uopšte nije los taj fazon s tečnim imalinom Promenio Februar 10, 2021 član aleksandar k Dodata slika br2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Februar 12, 2021 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec dotakli temu varenja plastike, a da ne otvaram novu temu. Bosch fen za varenje plastike. https://www.bosch-professional.com/rs/sr/products/ghg-20-60-06012A6400 Jel ima neko iskustva sa ovom mašinom? Jeftinije je pet puta od od leister fenova, a opet računam i Bosch je ozbiljna firma. Plus ima tri godine garancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...