FJCharlie 2324 Napisano Jul 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nema ih na stanju u motobikeshop, da li znate jos negde gde ih ima, po slicnoj ceni\? ima ovde al skuplje su http://www.kompp.co.rs/catalog/sgr/rezervni-delovi/svecice-1/denso-spark-plug-u27-etr.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 4, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, ebi ga uzecu onda ngk cr9ek jeftinijje su, denso sam hteo da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 4, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Do sada koliko se secam iz Massa NGK su bile made in Germany. Sada sam uzeo za skuter u yamahi, made in France. Verujem da su kvalitetne posto ugradjuju u sve motore koje servisiraju. Ipak osmirglao, cuvam i dalje NGK made in Japan, jer posle 12k kilometara i dalje radi. Ko zna koliko ta jos moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Do sada koliko se secam iz Massa NGK su bile made in Germany. Sada sam uzeo za skuter u yamahi, made in France. Verujem da su kvalitetne posto ugradjuju u sve motore koje servisiraju. Ipak osmirglao, cuvam i dalje NGK made in Japan, jer posle 12k kilometara i dalje radi. Ko zna koliko ta jos moze... obichne idu do 20-25 hiljada, iridiumske neshto oko 35.000km ako sam dobro zapamtio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 4, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Do sada koliko se secam iz Massa NGK su bile made in Germany. Sada sam uzeo za skuter u yamahi, made in France. Verujem da su kvalitetne posto ugradjuju u sve motore koje servisiraju. Ipak osmirglao, cuvam i dalje NGK made in Japan, jer posle 12k kilometara i dalje radi. Ko zna koliko ta jos moze... obichne idu do 20-25 hiljada, iridiumske neshto oko 35.000km ako sam dobro zapamtio. To mi je nesto puno za obicne. Pogotovo ove kod nas sto kupimo. Inace ovo je bila svecica na 2t motoru, bilo je taloga bas dosta. Na kraju nije ni to bio problem nego nesto drugo ali kada sam vec uzeo novu, zamenio sam a staru osmirglao i stavio u sediste neka stoji. U service manualu pise zamena svecice na 6k kilometara- a ja sam presao 12. Inace svecice i sijalice koje su made in Japan se ne menjaju bas cesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Jul 5, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se obične menjaju na 12K km. Bar ja tako radim na motoru. Na skuteru menjam na početku sezone i izgura do kraja bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...