nirpo 2 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi lamele za kawasaki zzr 600 92 god. Ako neko ima ili zna ko bi mogao da ima neka javi. Imam neku varijantu za 6000 rsd nove iz Nemacke ali tek krajem sledeceg meseca da stignu, a ne ceka mi se toliko. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Ima Nenad iz Sapca 064/19-16-264 . Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nirpo 2 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za broj, provericu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...