iggy01 3 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da nemam više vremena i uslova da se vozim, došlo je vreme da ga prodam. Motor je model K8, a prva registracija mu je 2009. Kupljen nov u Markosu u Novom Sadu. Trenutno na satu ima 3850 km (za celu prošlu sezonu sam prešao 204 km). Još uvek je kao iz izloga i nema ama baš ni jednu ogrebotinu. Cena 4.750 evra tel. 064 843 17 77 Igor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak mu produžavam registraciju (istekla prošle nedelje) tako da je registrovan još godinu dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan do 29.04.2014 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan malo novih slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 355 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1082 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan NOV motor...!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Maj 18, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Jun 13, 2013 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan E fala bogu fa je otišao, taj ko ga je kupio dobijo je nov motor za 4700...baš mi je dragio Iggy što si ga prodao, rekao sam ti ja da moraš malo spustiti cenu sa 5000, ovao sui ga prodao za nedelju dana, taj motor iggy još nije ni razrađen verovao ili ne, moj bandit tek kada je imao oko 5500 sam tačno osetio kako je "legao" ja moj prodajem definitivno krajem sezone i kupujrm fazera velikog, pa sada gledam da nema neki oglas ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...