enakin 0 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima na forumu upravo kupih KTM 450 exc, do sada nikada nisam vozio hard enduro (v strom, sv 650 i R6 su prosli kroz moje ruke)... ima dosta razlicitih stavova u vezi servisiranja (ulje i filteri), kakva su vasa iskustva, na koliko radnih sati raditi servis a kada dolazi na red stelovanje ventila itd? KTM-a vozim po makadamu, njiva, suma...gde stignem ali to je uglavnom lagana voznja bez forsiranja masine, za sada. predpostavljam da je motorex najbolji za ktm, koja vrsta se preporucuje za 450 exc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3433 Napisano April 20, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5591 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan To oko ulja je cudno..jedan kod nas tvrdi da ulje za enduro 1 cilindar nije isto kao za sportake 4 cilindra..ja sam krenuo ispitivati..nazovem yamahau u Sarajevu kazu da se kod njih kupuje isto ulje, nazovem prodajni centar Mostar m17 zastupnici za Fucx, Motul i Ipone kazu da svi uzimaju isto kao za sportake i da jedino sto imaju ulje da naginje na tu varijantu je ulje za Quad-ove.Mi ovde par godina vozimo i svi su na uljima za sportake 10w40 ili 15w50 i niko nije imao problem..mjenjanje za 6-7 potrosenih rezervoara.. Na ovom motulovom sajtu sam gledao i isto nema ulje za enduro samo za Quad. http://www.motul.hr/images/stories/cjenik_motul_proizvoda.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 21, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan To oko ulja je cudno..jedan kod nas tvrdi da ulje za enduro 1 cilindar nije isto kao za sportake 4 cilindra..ja sam krenuo ispitivati..nazovem yamahau u Sarajevu kazu da se kod njih kupuje isto ulje, nazovem prodajni centar Mostar m17 zastupnici za Fucx, Motul i Ipone kazu da svi uzimaju isto kao za sportake i da jedino sto imaju ulje da naginje na tu varijantu je ulje za Quad-ove.Mi ovde par godina vozimo i svi su na uljima za sportake 10w40 ili 15w50 i niko nije imao problem..mjenjanje za 6-7 potrosenih rezervoara.. Na ovom motulovom sajtu sam gledao i isto nema ulje za enduro samo za Quad. http://www.motul.hr/images/stories/cjenik_motul_proizvoda.pdf Bel-Ray proizvodi ulje za je jednocilindraše http://www.belray.com/powersports/products/4-stroke-oils -Bel-Ray Works Thumper Racing Synthetic Ester 4T Engine Oil - potpuno sintetičko -Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil - polusintetičko -Bel-Ray Friction Modified Thumper Racing 4T - za motore koji imaju odvojen menjački deo od tremo gurpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan -Bel-Ray Works Thumper Racing Synthetic Ester 4T Engine Oil - potpuno sintetičko Koliko parica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Februar 13, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ja sam do sad sipao motorex na 15sati i filtere svaki drugi put razmisljam da predjem na motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Februar 14, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan To oko ulja je cudno..jedan kod nas tvrdi da ulje za enduro 1 cilindar nije isto kao za sportake 4 cilindra..ja sam krenuo ispitivati..nazovem yamahau u Sarajevu kazu da se kod njih kupuje isto ulje, nazovem prodajni centar Mostar m17 zastupnici za Fucx, Motul i Ipone kazu da svi uzimaju isto kao za sportake i da jedino sto imaju ulje da naginje na tu varijantu je ulje za Quad-ove.Mi ovde par godina vozimo i svi su na uljima za sportake 10w40 ili 15w50 i niko nije imao problem..mjenjanje za 6-7 potrosenih rezervoara.. Na ovom motulovom sajtu sam gledao i isto nema ulje za enduro samo za Quad. http://www.motul.hr/...l_proizvoda.pdf Ja sam kod Edisa (M17) gledao prospekt od ulja i za svaku klasu ide posebno ulje, što je i logično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3433 Napisano Februar 14, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5591 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam pisao onaj post on bio kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...