Shaft021 388 Napisano Avgust 29, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 373 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan I onda kad stavim 3000 eura niko ga nece pogledati...verujte kad sam ga stavio ispod 2800,tad su poceli da gledaju i zovu me... Stvar je sto se covek istrcao a lova mu treba za neke znacajnije stvari u zivotu,da ne navodim sad i da ulazim u detalje...eto to je razlog. Evo kazem motor za 2600 eura Za te pare nema boljeg ovde u Srbijici Odlucio sam da uzmem drugi motor i prodajem ga... Ko god da dodje da ga vidi i proba nece se pokajati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se i ja, ponovo ukljucim u ovu temu: Ukoliko se javi kupac sa kesom za mog Deauville-a, ja cu bez imalo razmisljanja "skoknuti" do NS-a, i pazariti BMW-a. Tako cemo zatvoriti i ovu temu, neko ce dobiti dobru Hondicu, a Bendza ce ostati u vlasnistvu clanova ovog foruma. I, u tom slucaju, SVECANO SE OBAVEZUJEM da cu otvoriti novu temu, u kojoj ce biti dozvoljeno svima da se ukljuce, i u njoj dive stanju motocikla, zbog koga ova tema i postoji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Razlog je bio sto nije mogao da se oprosti od 2650 e a jos jedan motor mu stoji kuci... u pravu si stoji mi kavasaki en 500 dao za njega 1900 trazim 1600 niko nece ni da vidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 29, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја видео мотор, стварно ниво. Али ми се финансијска конструкција још није затворила.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13237 Napisano Avgust 29, 2013 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis, da svi imamo pare prodao bih takvih 10ak Ma koliko mi je to tesko da kazem, siromasna smo zemlja, sve se slabo prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan " Ma koliko mi je to tesko da kazem, siromasna smo zemlja, sve se slabo prodaje. " Ma koliko da je siromasna zemlja, nju samu najlakse prodaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Avgust 31, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 373 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!Momku koji nije sa foruma... Zakljucavajte temu 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...