Shaft021 389 Napisano Jun 21, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan A ti bi mogao da dodjes da vidis motor,u istom smo gradu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 21, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Лепо си рекао, могу само да га видим.....на жалост.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jun 23, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Cena za narednu nedelju 2899 eura.Napominjem da je motor odlican,i registrovan jos godinu dana.Takodje,vozim ga svakog dana,jer mi je pored bicikla jedino prevozno sredstvo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 25, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lep, kad si obično kući - da dođem da ga pogledam uživo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jun 27, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Evo da izadjem u susret ...2700 eura,bez kofera ali sa rol barovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 27, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Što ga duže gledam sve mi se više sviđa, samo da neko dođe po KLE opatru....šteta što odoše koferi....bombona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jun 27, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan E to,samo da prodam svoj pa dolazim po tvoj motor i mene najvise kara....Ako neko misli da ovo nije ponizavajuce korektna cena neka kaze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 27, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E ako ga sada ne prodas ne znam sta treba da se desi. Sada drzi tu cenu, cekaj kupca i to je to. Ne dizi, ne spustaj, ne njakaj, nego cekaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jun 28, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 1997 82550 km 80 ks,97NM Registrovan do 11.6.2014 ABS,Grejaci rucki,podesavanje sedista u tri visine 760,780 i 800 mm od tla,rol bar Prva,originalna boja na motoru Neki detalji su farbani u mat crno,zbog estetike licne prirode-srebrna mi se nije svidjala Tockovi sa poliranim rubovima i u crnoj sjajnoj boji Produzetak prednjeg i zadnjeg blatobrana Motor suv bez ikakvih flisovanja ulja Servis odradjen na pocetku sezone Ventil dekle plastificirane u crno Motor je prav kao strela Potrosnja po gradu 6.9 l pri brzini do 80 km/h,na otvorenom sa dvoje 5.5 l pri 100 km/h Zamenjena lamela i semering radilice(normalna stvar na 80000 km) Diskovi perfektni sa plocicama koje su presle 2000 km Zadnja guma nova,prednja sa sarom od 2.5mm Racuni o onome sta sam zamenio od Radulovica Motor je bez evra ulaganja Cena sa koferom 2850 eura Cena bez kofera 2700 eura Cena fiksna i ne ide ni eura dole 064 959 45 32 Vlada Ziveli! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da verujem da jos nije nasao novog vlasnika . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Jul 1, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo da prosirim paletu motora za koje bih menjao ovaj motor i doplatio,a to su BMW R 1150 R,Rockster i Suzuki GSX 1400.Ljudi, u ovaj motor je ulozeno mnogo vise novca i ljubavi nego sto trazim sad za njega...ima po oglasnicima i za 200,300 eura jevtinijih,ali da li tu ima ljubavi i truda oko tog motora? 3300 eura sa bocnim koferima,rol barovima i registrovan pre 5 dana... Motor je super i povoljan. Zanima me, pošto i ja gledam slične motore, a u Mostaru ima dobar GSX 1400(i meni se sviđa),interesuje me u čemu ti se sviđa više GSX od tvoga R1100R ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jul 1, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Statisticki gledano,bukvalno svaki dan se proda jedan japanac na forumu Statisticki gledano ovo je jedini BMW R koji se prodaje na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 1, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Statisticki gledano, ne znaju ljudi sta valja . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Jul 1, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da prosirim paletu motora za koje bih menjao ovaj motor i doplatio,a to su BMW R 1150 R,Rockster i Suzuki GSX 1400.Ljudi, u ovaj motor je ulozeno mnogo vise novca i ljubavi nego sto trazim sad za njega...ima po oglasnicima i za 200,300 eura jevtinijih,ali da li tu ima ljubavi i truda oko tog motora? 3300 eura sa bocnim koferima,rol barovima i registrovan pre 5 dana... Motor je super i povoljan. Zanima me, pošto i ja gledam slične motore, a u Mostaru ima dobar GSX 1400(i meni se sviđa),interesuje me u čemu ti se sviđa više GSX od tvoga R1100R ? Znao sam ja da ces kad tad da predjes u nasu sektu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jesi razmisaljo da ga zamenis za Japanca. Kao sto si napisao svaki dan ode po jedan japanac..... Mozda ti se posreci pa da kroz zamenu resis brze prodaju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jul 4, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to i nije najbolje resenje...ako bi nesto radio na taj fazon,doplata bi bila min.1000 eura+japanac.Varijanta motor za motor mi ne bi odgovarala.Posle dolazimo do price koliko sta vredi i koliko neko ceni svoj motor i za koliko ja tog japanca mogu da prodam...Ali evo da vidim da li neko nesto nudi.Prihvatam samo naked i enduro.Bmw se vozi,i ne bi mi bio problem i da ga ne prodam.Naravno posto po to da ga prodam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad rece enduro, jel te zanima Transalp 650 iz 2002. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jul 4, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Imao sa ga,ali bi moglo ponovo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 4, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan That is the spirit! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dodjemi da ga kupim, ali nema mesta u tri garaze jer vec stoji sest komada, vecinom BMW Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jul 4, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Tako tako,da cujem hvale!,ali necu ga dati posto poto da bih ga prodao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Trandza je strava motor. Samo mu fali malo konjica za voznje van grada I autoput... Da ima koju ragu vise nikad ga ne bi prodao.... Ovo mi je treci TA po redu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Dodjemi da ga kupim, ali nema mesta u tri garaze jer vec stoji sest komada, vecinom BMW slobodno ti kupi ... u mojoj garazi ima jos mesta .. nije problem , ja cu da ga cuvam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dodjemi da ga kupim, ali nema mesta u tri garaze jer vec stoji sest komada, vecinom BMW slobodno ti kupi ... u mojoj garazi ima jos mesta .. nije problem , ja cu da ga cuvam Pa da ga das u miraz kada se budes udavao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jul 8, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 3100 eura.Za one koji zele ovaj motor...lako cemo se dogovoriti.I u IDEI,MAXIU ili MERCATORU postoje akcije pa posle dignu cenu A ja se vozam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...