Bishke 263 Napisano April 18, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Iphone 3GS 8 GB,evo neki podaci o telefonu : IMEI Number : 0122670030_ _ _ _ Serial Number : 83043G0_ _ _ _ Model : IPHONE 3GS 8GB BLACK First Activation Date : Dec, 18 2010 03:23:08 Dobio sam ga u zameni,dobro me sluzi,jailbreak-van,nije uradjen update na 6.0 ili 6.1 koji je vec ovaj poslednji.Folija na ekranu,koja je pred zamenu jer je izgrebana dosta.Znaci nije izgreban ekran nego folija. Uz njega ide dve silikonske maske za nju i njega kozna futrola,nosac za kais ili sta god,original sluske,original punjac. Jedina mana je sto ne radi jedan zvucnik od dva koja ima.Baterija traje 2 dana bez izivljavanja,1 dan uz koriscenje WiFi-a, GPS-a, igrica itd itd Za ostale informacije pitajte Cena 120 eur 064/274-1275 Ugljesa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 19, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreca pa sam jutros kupio neki objektiv i pametno potrosio pare Inace, da nisam, sad bi ti imao 120e u dzepu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Joooj kolega nemoj to da mi pricas imas poruku na fb-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano April 20, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan @bishke koji zvucnik mu ne radi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano April 20, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Мени се чини да је њему један звучник само "имитација" а други ради радњу...или грешим? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano April 20, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Мени се чини да је њему један звучник само "имитација" а други ради радњу...или грешим? Delimicno si u pravu, jedan je zvucnik a drugi je mikrofon, tako je na svakom iphonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Eto,preko oglasa mozes da saznas nesto novo o svom telefonu Znaci nema mane Inace cena ide dole,sad je 110 eur za ovaj telefon ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 22, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan aj da probam,.........možda te nešto zainteresuje........... jel te zanima neka zamena uz moju doplatu? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80920-2-x-kamerice-md80/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/52933-prodajem-svoje-kacige-agv-k-3-grex-gp1-m2r/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69990-prodajem-svasta-nesto-od-elektronike-iz-mog-vlasnistva-korisceno-nekorisceno-ili-prakticno-novo/page__st__20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi ali ne vidim nista meni zanimljivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 28, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Up 110 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan F5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam i ja dobio jedan 3GS 8 GB, sa komplet opremom, od nekog ko je sebi uzeo IP 5. Lepo izgleda, lepo odradjen fon, ali se jos uvek upoznajemo, a svaki pocetak je, kazu, tezak... Amer je to, pun sebe, a ipak pomalo sirov. Brzu prodaju zelim! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,generalno zakomplikovali su ga dosta,Ameri,zele da budu drugaciji Ali uz par dosadnih cekanja u nekoj cekaonici ili gluvarenja negde mozes vrlo lako i brzo da se upoznas sa telefonom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 9, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nosac GPS-a za kola se dobija zajedno sa telefonom i opremom. Na slici je folija izgrebana,ekran je odlican i bez ogrebotina ! Cena 110 eur ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan up,ajmo ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Vise nije na prodaju,telefon ostaje kod mene. Admini mozete slobodno da obrisete temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...